Samen met mijn vrouw een opfriscursus gedaan. Het waren twee leerzame ochtenden en we waren allebei enthousiast. Iedereen die al langere tijd een rijbewijs heeft moet deze cursus volgen. Fijn dat wij weinig tot geen op- of aanmerkingen kregen.
Ik heb niets toe te voegen
Na wat misverstand aan het begin, gebrek aan communicatie, dat kan natuurlijk ook aan mij gelegen hebben, heb ik het in totaliteit zeer positief ervaren!
- er werdt goed rekening gehouden met mijn beschikbaarheid. - er werdt goed meegedacht over verschillende mogelijkheden
Prima rijschool. Voelde me altijd op mijn gemak tijdens de lessen. En ik kreeg goede begeleiding. Bedankt voor de lessen! Groetjes Micki
Lekker vlot mijn motor rijbewijs gehaald door de meerdere goede en prettige instructeurs die dibo in huis heeft!
Ik heb een super opleiding gehad
Ze helpen je veel en tonen zelf veel inzet als jij dat ook doet. Ook helpen ze je graag om alles zo goed mogelijk te plannen en is er goed contact met je rij instructeur.
Prima rijschool met goede lesvoertuigen en leermiddelen.
Ik kwam er al vrij snel achter dat de gehanteerde kwaliteitsnorm hoger ligt dan bij andere rijscholen. Dit heeft me beter voorbereid voor het examen dan anders het geval was geweest.
ik ben te vreden
aan te raden!
Ik heb les gehad van 2 instructeurs, Bennie en Janine..mijn grote compliment naar beide. Ze hadden ontzettend veel geduld met mij en onze connecties waren uitstekend. Bennie en ik konden heel serieus zijn maar ook een grapje tussendoor. Janine heeft ontzettend haar best gedaan om mij soms nog even tussendoor in te plannen, ze had heel veel geduld en we hadden ook zeker lol onderweg maar waren ook serieus wanneer het moest. Ontzettend bedankt voor deze ervaringen!
Kreeg genoeg tijd en werd duidelijk aangegeven wat mijn leerpunten zijn
goede rijinstructeurs
Ik heb een lange tijd mogen rijlessen bij Dibo maar heb dit altijd goed ervaren. Ze hebben er voor gezorgd dat ik zo snel en goed mogelijk mijn autorijbewijs heb gehaald. Ik ben dan ook in een keer geslaagd. Soms was de afwisseling tussen 2 instructeurs wat verwarrend maar dit heeft uiteindelijk geen negatieve invloed op mijn examen gehad. Altijd erg positieve feedback gehad. Dit gaf mij veel zelf vertrouwen om examen te doen.
Onwijs leuke en aardige mensen die alles voor je willen doen en top instructeur gehad! Erg veel geduld en duidelijk
Kundige instructeurs, communiceren helder. Rijschool is heel flexibel met het inplannen.
Ik had echt een super instructeur en dankzij dibo heel erg vlot mijn rijbewijs kunnen halen!
Ik heb goede instructies gehad van Jan van der Velde de instructeur. We hebben prettige gewerkt.
rijlessen zijn goed en in een ontspannen sfeer met prettige instructeurs
Ook als je examenvrees heb, ben hier op een goede plek . Groot voordeel dat avb ( algemeen voertuigbeheersing motor)voor de deur plaats vind. Voldoende keuze in motoren voor zowel kleine als grote personen. Zelf heb ik les gehad van meerdere instructeurs, dit ervaarde ik zelf als een groot voordeel.
Hele goede rijschool instructeur top helpen je echt goed willen ook echt helpen denken mee echt top jamil
Bij DIBO opleidingscentrum alles is goed geregeld. Mijn théorie examen heb ik ook gehaald via DIBO. Ik had een instructeur die was de heer Meijer. Wat een goede leraar,hij kon goed en duidelijk alle trucjes uitleggen met tekeningen daarbij. Hij heeft een goede talent. Ik heb respect voor hem. Kortom ik waardeer de hele staff van DIBO. Ik van harte bedank: * de heer Erik kuilman * de heer Mayren Meijer en * mevrouw Janine Ludwig. Merci à tout un chacun de vous. Que Dieu vous bénisse et vous protège.
Rjjopleidingen met vriendelijk personeel die hun vak verstaan.
Karel Doormanstraat 15
7825VS Emmen
Vlug, veilig en voordelig slagen bij Opleidingscentrum DIBO! Opleidingscentrum DIBO is met haar opleidingen actief in Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen en verscheidene auto, motor, vrachtwagen cursussen / rijopleidingen en sliptrainingen kunnen op de eigen locatie – slipbaan van Opleidingscentrum DIBO in Emmen worden uitgevoerd. Opleidingscentrum DIBO leidt op voor alle rijbewijzen. Voor particulieren en bedrijven die niet BTW plichtig zijn, kunnen de beroepsopleiding ook gevolgd worden via DIBO Beroepsopleidingen. Opleidingen voor het onderdeel Logistiek voor hef- en reachtruck, VCA, interne transportmiddelen en BHV kunnen meetellen voor code 95.