Goede begeleiding
Het was altijd duidelijk. Ik kon met dibo goed overleggen over de uren en waar ik aan toe was.
Super leuke tijd gehad met verschillende instructeurs (waarvan Hans favo :) alle vaardigheden geleerd en in praktijk uitgevoerd. Resultaat: in 1x geslaagd!!! Top leerbedrijf!!!
Was prima voor elkaar.
Vind het ontzettend duur vooral als je.gezakt bent en voor de 2de.keer.ervoor moet
Alleen de C1 lesdagen, moet nodig gemodiseerd worden, alles werkt niet zo het zou moeten.
Het was heel leerzaam om hier te lessen ze gaven overal goede uitleg over en goede feedback
Dankzij de duidelijke instructeurs en goede lesmethodes snel mijn motor rijbewijs kunnen halen. Super tevreden!
Goede lessen en begeleiding
Je leert snel, goede rijschool, goede instructeurs
een trage start met een goed eindresultaat
Hele fijne lessen gehad, hadden veel plezier maar heb ook zeker wat geleerd. Vond het enorm gezellig.
Goeie instructeurs veel gelachen op naar mijn c e
Wel grappig dat ik bij de gevraagde opleiding niet de scooter kan kiezen
Ik heb mijn motor rijbewijs gehaald bij dibo en ben zeer tevreden over het traject. De instructeurs hebben goede kennis van zaken en staan volledig boven de stof. Manier van les geven ook zeer prettig ervaren.
Was mooi netjes
Ging wel prima
Lessen waren goed, communicatie is goed en materieel is technisch in orde en up to date. Ik zou hier weer komen als ik nog eens mijn e achter b wil halen oid
het waren leuke en leerzame lessen altijd met plezier naar de lessen gegaan.
Na vele jaren te hebben gereden sluipen er toch "foutjes" in je rijgedrag en zijn de nieuwe verkeersborden niet allemaal bekend. Het was goed om met een instructeur te rijden, de testen te doen en advies te krijgen. Prima ervaring!
Goeie lessen top informatie En goeie adviezen
Ik heb bij Jamil mijzelf kunnen zijn. En op die manier goed kunnen presteren. Na vele jaren bij verschillende rij-instructeurs gelest te hebben vind ik Jamil bij dibo de beste! Hele fijne rij-instructeur die begrip voor je toont en naar je luistert. Ik raad iedereen Jamil aan.
Karel Doormanstraat 15
7825VS Emmen
Vlug, veilig en voordelig slagen bij Opleidingscentrum DIBO! Opleidingscentrum DIBO is met haar opleidingen actief in Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen en verscheidene auto, motor, vrachtwagen cursussen / rijopleidingen en sliptrainingen kunnen op de eigen locatie – slipbaan van Opleidingscentrum DIBO in Emmen worden uitgevoerd. Opleidingscentrum DIBO leidt op voor alle rijbewijzen. Voor particulieren en bedrijven die niet BTW plichtig zijn, kunnen de beroepsopleiding ook gevolgd worden via DIBO Beroepsopleidingen. Opleidingen voor het onderdeel Logistiek voor hef- en reachtruck, VCA, interne transportmiddelen en BHV kunnen meetellen voor code 95.