Tijdens de tijd dat ik bezig was met mn rijbewijs heb ik bij dibo de beste begeleiding en hulp gehad die je maar kunt voor stellen. De rijlessen met Jamil waren ook gezellig en leuk, altijd goed gepraat en was heel leuk om te doen. Een zekere aanrader voor iedereen als je bezig bent met je rijbewijs. Door de hulp die je krijgt en de uitleg is het mogelijk voor iedereen het rijbewijs te halen.
Tijdens mijn tijd die ik nodig had om mn rijbewijs te halen heb ik uitstekende uitleg en begeleiding gehad om me te helpen met het behalen van mijn rijbewijs. Ik raad het zowieso iedereen aan. Er is flexibiliteit voor je uren en als je een keer niet kan vanwegen welke reden dan ook. Ze leggen je alles goed en duidelijk uit en ook een manier hoe iedereen het snapt. Ze denken aan alles en zijn ook berijd om alles te doen om je zo goed mogelijk te laten overkomen, en dat je het beste te presteren. Er word ook alles gedaan om het beste uit je te halen zodat je de beste scoren haald. Ik heb echt een goede keuze gemaakt voor dibo te kiezen.
Goede rijschool
Goede begeleiding op de weg en verder goede service van kantoor!
Ben erg goed geholpen op een rustige geduldige manier van lessen. Mijn instructeur heeft mij in korte tijd meer geleerd dan enkel rijlessen zelf. Hij is niet alleen een goede instructeur, maar ook een goed mens. De klik en vertrouwen onderling is echt opbouwd, en heeft mij ontzettend veel motivatie gegeven en rust.
Rijistructeur is een topper, heeft mij over mn faalangst geholpen en samen de rijbewijs binnen gehaald
Freek is een rustige instructeur die tijd voor je neemt en alles goed uit legt en als het niet goed gaat je het nog een keer op nieuw kan proberen
Eric en ton waren m'n instructeurs Kan er maar 1 aanklikken
Alle complimenten. Leven mee, super. Freddy is een top instructeur
Fijn
Duidelijk en vriendelijke uitleg
Heel leerzaam en je leert je auto kennen onder extreme weersomstandigheden
Duidelijke lessen en aandacht voor mijn knelpunten en andere vragen.
Goed ervaren, tussendoor andere instructeur gehad die wat minder was. Dibo goed gehandeld na aangegeven terug naar de andere te willen. Dit was weer veel vertrouwder. Jamil Wafa ( Mijn instructeur ) is een erg goede instructeur, heel duidelijk, rustig, en hij weet goed waar die het over heeft en geeft goed advies. Veder ook gewoon een leuke sfeer in de auto. Kortom top ervaren.
Goeie instructeurs
Hele fijne en goede begeleiding gehad. Met humor en goede feedback. Hans legt de lat zo hoog tijdens de lessen dat ondanks de zenuwen het afrijden soepel verliep en dat resulteerde in het behalen van mijn motorrijbewijs!
Fijne uitleg door zowel Janine als Jamil. Beide kundig en erg aardig.
Karel Doormanstraat 15
7825VS Emmen
Vlug, veilig en voordelig slagen bij Opleidingscentrum DIBO! Opleidingscentrum DIBO is met haar opleidingen actief in Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen en verscheidene auto, motor, vrachtwagen cursussen / rijopleidingen en sliptrainingen kunnen op de eigen locatie – slipbaan van Opleidingscentrum DIBO in Emmen worden uitgevoerd. Opleidingscentrum DIBO leidt op voor alle rijbewijzen. Voor particulieren en bedrijven die niet BTW plichtig zijn, kunnen de beroepsopleiding ook gevolgd worden via DIBO Beroepsopleidingen. Opleidingen voor het onderdeel Logistiek voor hef- en reachtruck, VCA, interne transportmiddelen en BHV kunnen meetellen voor code 95.