De instructeur was rustig en gaf goeie aanwijzingen
Elke les is een ervaring rijker je leert snel op de goede manier minder dan 2 maanden bezig geweest en zeker geslaagd aan te raden dus
Ik heb de meeste lessen van hans en ton gehad. Ik vond de lessen leerzaam en leuk. Ik ben zeker over 2 jaar terug voor het zwaarste categorie!
Nvt
Mijn ervaring is zeer goed
Elke rijles was een goeie les, werd in het begin goed overlegd over wat je wilde en verwachtte.
Goede begeleiding zowel met theorie als rijles Mede daardoor alles in 1x kunnen halen
Fijne leraar Hans! Man met veel kennis en kunde
Goede lessen gehad
Altijd met plezier lessen
Ervaren en deskundige instructeurs met passie voor hun vak.
Heeft lang geduurd maar dank zij jullie gehaald
Heel snel was ook leuk en kon er goed van leren
Ik heb absoluut positieve ervaring met dibo. Alles wordt duidelijk uitgelegd en ik ben uitstekend begeleid door Hans de Feber en Freddy Prins. Ze nemen heel veel geduld en geven goede adviezen over de voortgang van de opleiding. Qua planning was er goed overleg mogelijk. Ik heb kortom een fijne leerzame opleiding voor de motor gevolgd en met succes afgerond!
Allereerst kom je in contact met de planning. Heel vriendelijk vrolijk en behulpzaam! Gelijk lessen en examen ingepland. De intest met Hans en de rijlessen bij Jan. Beide top!! Super leuk en heel erg gezellig! Goede uitleg en geduldig.
Erg leuk en een goede sfeer
Alles van A tot Z goed geregeld. De bereikbaarheid van Dibo was super. Het inplannen van de lessen waren ze heel flexibel in. Ze hebben langs mijn werk rooster ingepland waardoor ik zonder stress alle lessen kon volgen. De rij instructeurs waren ervaren en hebben veel kennis overgedragen waarvoor dank!
Een fijne ervaring van het leren rijden en een goed vertrouwd gevoel gekregen van de rijinstructeur
Zeer goede en leerzame ervaring gehad. Wil in het bijzonder Jamil bedanken hiervoor!
Hele fijne ervaring gehad bij Dibo. Jamil, mijn rij-instructeur, heeft me enorm geholpen. Geduld, duidelijke uitleg en vooral gewoon een hele aardige gast waar ik het goed mee kon vinden. Interacties met Dibo zelf waren ook goed, kon ze altijd bereiken en de lessen inzien via de app was zeker handig.
Gezellig en altijd goed contact, als er een probleem was of iets niet kon was het makkelijk te verplaatsen. Leerzaam en nam altijd de tijd om iets uit te leggen als je het niet meteen door had.
Volgens mij dat de begeleiding goed is. Ik vind prima met alles. Ik hoop dat het navigatie systeem kan verbeterd worden.
Vanaf de eerste keer dat je op de motor mag zitten(op een bokje) tot aan het daadwerkelijk afrijden veel leuke momenten, herinneringen en daadwerkelijke uitleg waarom iets is zoals het is. Inzicht, veiligheid en rijplezier komen allemaal aan bod: geweldig!!
Met de topper Jan van der Velde toch de rijbewijs be behaald
Heb erg prettig les gehad. Ontspannen kunnen rijden met professionele begeleiding. Bus is prettig om in te rijden. Theorie was combinatie met vrachtwagen, vanwege overgang naar nieuw C rijbewijs af en toe verwarrend voor D. Opgelost middels privé les, top geregeld
Karel Doormanstraat 15
7825VS Emmen
Vlug, veilig en voordelig slagen bij Opleidingscentrum DIBO! Opleidingscentrum DIBO is met haar opleidingen actief in Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen en verscheidene auto, motor, vrachtwagen cursussen / rijopleidingen en sliptrainingen kunnen op de eigen locatie – slipbaan van Opleidingscentrum DIBO in Emmen worden uitgevoerd. Opleidingscentrum DIBO leidt op voor alle rijbewijzen. Voor particulieren en bedrijven die niet BTW plichtig zijn, kunnen de beroepsopleiding ook gevolgd worden via DIBO Beroepsopleidingen. Opleidingen voor het onderdeel Logistiek voor hef- en reachtruck, VCA, interne transportmiddelen en BHV kunnen meetellen voor code 95.