Ik heb tijdens mijn lessen twee instructeurs gehad. Ik vond het heel fijn dat het er niet meer waren omdat je dan steeds verschillend les zou krijgen en dat kan verwarrend zijn. Ik vond de lessen heel fijn. Ook dat de lessen meestal twee of 1,5 uur duurden. In die tijd konden we een groot gedeelte van het gebied overbruggen en verschillende onderdelen van het aankomende examen nieuw leren of herhalen. De instructies van de instructeurs waren duidelijk en leerzaam. Ik kan DIBO alleen maar aanraden.
Prima rijschool Merk wel ondanks de drukte dat er bij mij wel een wisseling van rijinstructeur is geweest. en dat je je als bedrijf moet afvragen of een gepensioneerde instructeur nog wel vakbekwaam is. En dat ze niet beter af en toe gewoon een ritje moeten maken met een vrachtwagen. Verder prima rijschool en goede begeleiding.
Duidelijke omgang en concrete uitleg. Zeker aan te raden. Bedankt Bas!
fijne lessen gehad bij Jamil, en afgereden met Janet. beide erg fijne instructeurs. duidelijke communicatie en leuk personeel. in een keer geslaagd voor mijn theorie én praktijk mede door DIBO
Zeer vriendelijke instructeurs. Goede communicatie. Erg duidelijk.
Leuke ervaring gehad .
Mijn ervaring is zeer goed met Dibo, want ik heb veel geleerd van het T-rijbewijs en er was goede hulp. Ik was de eerste keer gezakt maar daarna ben ik goed geholpen waardoor ik de tweede keer wel geslaagd ben. Ook verliep de communicatie over de telefoon goed qua afspraken maken. Ik ben in de tijd dat ik erbij zit qua communicatie nergens tegen aan gelopen.
Fijne en gezellige instructeurs die weten wat ze doen en je op een fijne manier de boel leren!
Zowel Harm als Jan zijn zeer kundige en rustige instructeurs. Fijn gelest en veel geleerd.
Mijn opleiding LZV bij Dibo met instructeur Niek was top! Prettige manier van lesgeven, ervaring en humor. Dat bracht me om ontspannen het examen in te gaan. Daarnaast zijn de opleidingsdagen volledig verzorgd door de vriendelijke medewerkers, met oprechte interesse in de voortgang.
Fijne en betrokken instructeurs. de app werkt heel prettig en is duidelijk.
Bedankt Hans, Freddy en Ton voor de fijne en leerzame lessen! De combinatie van duidelijke uitleg en een vleugje humor maakte elke les niet alleen leerzaam, maar ook leuk. Ook als er iets niet helemaal goed ging, bleef de sfeer relaxed en kreeg ik heldere feedback waarmee ik echt vooruit kon.
Na mijn Try a Bike(supertof) was ik verkocht, direct doorgegaan met lessen voor mijn motorrijbewijs. Ik heb een rijles pakket genomen waarin alles zit, rijlessen, theorieles en examens. Dit geeft ook duidelijkheid en mocht je meer lessen nodig zijn dan geven ze het aan. De ervaren instructeurs zijn vriendelijk en duidelijk en proberen je echt alles bij te brengen. Lestijden allemaal in overleg, goed geregeld! Aanrader!!
Echt een top rijschool! De instructeurs zijn zeer professioneel, geduldig en begripvol. Vooral Ton en Hans wil ik extra bedanken – hun ervaring en begeleiding waren fantastisch. De motoren zijn nieuw, goed onderhouden en van hoge kwaliteit, wat me veel vertrouwen gaf tijdens de lessen. Ook de communicatie was uitstekend: de backoffice reageerde altijd snel en hielp me heel goed verder. Ik raad DIBO absoluut aan aan iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve en betrouwbare rijopleiding. Bedankt DIBO!
Ik heb hier mijn motorrijbewijs gehaald. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een goede rijschool is. Aardige rijinstructeurs en de planning denkt ook met je mee. Top!!! Bedankt Ton, Hans, Freddy en de rest van de Crew!!
Theorie ging fijn.. Net als praktijk. Beide in 1 keer geslaagd..
Goed geregeld en goede lesen
Erg fijn ontvangen. Deskundige mensen die je in no time klaarstomen. Een aanrader!
Het is een geweldige rijschool en ik ben heel dankbaar voor het geduld dat jullie hebben!! Super. Freddy en Hans, jullie zijn geweldig en de dames van kantoor ook!
Allemaal heel aardig
Nvt
Goede plek voor autoles
Goede en kundige instructeurs en prima materieel!
Karel Doormanstraat 15
7825VS Emmen
Vlug, veilig en voordelig slagen bij Opleidingscentrum DIBO! Opleidingscentrum DIBO is met haar opleidingen actief in Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen en verscheidene auto, motor, vrachtwagen cursussen / rijopleidingen en sliptrainingen kunnen op de eigen locatie – slipbaan van Opleidingscentrum DIBO in Emmen worden uitgevoerd. Opleidingscentrum DIBO leidt op voor alle rijbewijzen. Voor particulieren en bedrijven die niet BTW plichtig zijn, kunnen de beroepsopleiding ook gevolgd worden via DIBO Beroepsopleidingen. Opleidingen voor het onderdeel Logistiek voor hef- en reachtruck, VCA, interne transportmiddelen en BHV kunnen meetellen voor code 95.