Super rijschool Heb in 14 dagen mijn rijbewijs gehaald Goeie leermeesters
Na een hele slechte ervaring met een andere rijschool ben ik met open armen door jullie ontvangen, ookal hadden we maximaal 3 weken om de rijbewijs te halen ivm theorie. Ik ben zo goed begeleid door 3 hele lieve helpende instructeurs. Zonder hun was het behalen van mijn rijbewijs vrijwel onmogelijk! Hieronder is maar 1 instructeur aan te klikken maar dit was mogelijk door janina, berend jan en sven! Door hun verschillen maar ook hun gelijken was alle uitleg en ondersteuning heel duidelijk en door ieder zijn specialiteiten heb voor de toekomst heel veel tips en tricks!
Dankzij Opleidingscentrum DIBO heb ik in 1x mijn BE-rijbewijs behaald. Snelle en vlotte communicatie en goede ervaren instructeurs. Bedankt!
Freddy prins. Dankjewel voor de goede lessen en fijne gesprekken tijdens de lessen
Goeie rijschool nemen tijd voor je en leggen alles goed uit
De communicatie en planning verliep snel en duidelijk,en de rijlessen waren efficiënt ingericht zodat je in no time je rijbewijs kunt halen.
Een top rijschool heel professioneel goeie instrecteurs die je duidelijke begleiden en goede feedback geven waar nodig echt een aanrader zijn allemaal toppers
Ik heb met veel plezier mijn motorrijbewijs gehaald en de uitleg was duidelijk en nuttig.
Ik had al negen jaar een Moldavisch rijbewijs, dat zonder examens kan worden omgewisseld in verschillende Europese landen zoals Italië, Frankrijk, Spanje enzovoort, evenals in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Helaas heeft Nederland geen overeenkomst voor wederzijdse erkenning van rijbewijzen met Moldavië. Bij DIBO moest ik alsnog 13 rijlessen volgen, wat me eerlijk gezegd, met 9 jaar rijervaring inclusief koerierswerk met voertuigen van 3500 kg, toch een beetje teleurstelde. Maar tijdens deze 13 lessen heb ik me voorbereid om tijdens het praktijkexamen te presteren alsof het een concert was. Ik wil de rijschool DIBO bedanken dat zij bereid waren mij les te geven, ondanks het feit dat ik noch Engels noch Nederlands spreek. Ook wil ik instructeur Jamil bedanken, die erin slaagt een ontspannen sfeer te behouden en mij toestond om samen met mijn vriend naar de rijlessen te komen, zodat hij ons kon helpen met vertalen. Aveam deja de nouă ani un permis de conducere Moldovenesc care se schimbă fără examene în câteva țări europene precum Italia, Franța, Spania etc, precum și Marea Britanie, Irlanda, însă cu părere de rău Olanda nu are înțelegere de recunoaștere reciprocă a permiselor cu Moldova. La DIBO a mai trebuit să fac 13 ore de condus ceia ce sincer având 9 ani de experiență inclusiv în curierat pe pe mașini de 3500 kg ma cam dezamăgit. Dar în aceste 13 lecții m-am pregătit de evoluarea ca la concert la examenul practic. Aș vrea să mulțumesc de fapt școlii DIBO pentrucă a acceptat să mă instruiască având în vedere că nu vorbesc nici Engleză nici Olandeză și aș vrea să mulțumesc și instructorului Jamil care știe să păstreze o atmosferă relaxantă și mi-a permis să vin la lecțiile de condus împreună cu prietenul meu care ne-a ajutat cu tradusul.
Via deze school hebben mijn broer en ik allebei in één keer ons rijbewijs gehaald. Eerst kreeg ik een instructeur toegewezen, maar met hem klikte het om de een of andere reden niet. Het komt weleens voor dat een instructeur er niet in slaagt om jou, vooral als absolute beginner die voor het eerst achter het stuur kruipt, het vertrouwen te geven dat het gaat lukken, of dat hij simpelweg te weinig geduld met jou heeft. Dat was bij mij ook het geval. Maar toen werden er lessen voor mij ingepland bij Jamil Wafa. We vonden meteen een gemeenschappelijke taal. Ten eerste praat hij niet te veel. En áls hij iets zegt, dan is het altijd precies op het juiste moment. Hij belastte me niet met een overdaad aan informatie, want mijn beginnersbrein kon toch niet alles tegelijk verwerken. En wanneer je instructeur autorijden niet als een soort hogere wiskunde beschouwt, maar als een vaardigheid die je gewoon onder de knie zult krijgen, groeit je vertrouwen in een goede afloop. Ik ben juist dankzij die warme, menselijke aanpak in één keer geslaagd. Wat de school zelf betreft, die is zeer goed uitgerust. Er zijn heel veel lesauto's en instructeurs, waardoor je niet lang op een eerste les hoeft te wachten. Naar mijn ervaring was het niet moeilijk om zelfs meerdere lessen per week in te plannen. De school heeft een app die heel goed werkt, waarin je in realtime je lestijden kunt wijzigen en je voortgang kunt volgen. Kortom, ik heb geen enkele vorm van onnodige geldklopperij meegemaakt. Mooi wagenpark, nieuwe auto's, en een goede klantenservice die altijd telefonisch bereikbaar is.
Met dank aan de baard piraat!
Vraag naar berend Jan bouwers Een echte topper.
ik ben goed geholpen, zowel in de theorie maar ook in de praktijk
Leuke lessen, humor met eerlijkheid. Ervaring genoeg om zo duidelijk snel dingen goed aan te leren.
Echt persoonlijke aandacht gehad bij mijn motorrijlessen.
Goede begeleiding, vakkundig en professioneel. Prettige manier van lesgeven
Hele goede instructeurs ( Freddy en Hans) veel kennis en kunde, didactisch zeer sterk! Planning en backoffice ook top, er wordt met je meegedacht! Van harte aanbevolen!
communicatie betreft de planning en het gebruik vd app is zeer positief. Lessen van meerdere rijinstructeuren gehad en vond het verschil erg groot. Tuurlijk geeft iedereen les op zijn eigen manier maar ik denk dat de manier van les geven erg bepalend is voor zowel het plezier als het succes. het AVD examen heb ik voor een tweede keer moeten doen en hiervoor een extra bedrag moeten betalen. Aangezien 4 extra lessen en een nieuw examen een behoorlijke som is zou ik hier misschien in het vervolg de kandidaat eerst over informeren alvorens de factuur in de app te plaatsen. Hier op aanvullend vind ik het aangeboden pakket lichtelijk misleidend aangezien er na het avb al wordt aangegeven dat één extra les eigenlijk wel noodzakelijk is, dus automatisch al extra kosten. Voor de rest ben ik erg tevreden met het materiaal wat ter beschikking stond en de flexibiliteit waarmee ook tijdens de maanden met slecht weer wel wordt gekeken wat wel en niet kan. Bedankt voor de scholing en wellicht tot een volgende! ps. ik zie hieronder dat er wordt gevraagd met welke instructeur ik te maken heb gehad. Ik heb de scores ingevuld op basis van instructeur Ton. Hans en Freddy scoren in mijn optiek hoger.
De lessen waren erg goed en de hulp die ik kreeg. Ook de theorie avonden.
Een goede begeleiding en een fantastische trekker
Zorgvuldige en rustige uitleg. Mogelijkheid tit vragen. Nemen de tijd en goede adviezen. Eendaagse opleiding gevolgd.
Fijne instructeurs en medewerkers. Denken mee en helpen mee!!
Goede rijlessen! Fijn dat mijn examen vervroegd kon worden. Voor de rest allemaal prima!
Ik kwam binnen zonder vertrouwen wegens mijn vorige ervaring nu werd ik eigenlijk van 0 naar 100 geleid door mijn instructeur binnen 10 uur en was in 1x geslaagd nu
Karel Doormanstraat 15
7825VS Emmen
Vlug, veilig en voordelig slagen bij Opleidingscentrum DIBO! Opleidingscentrum DIBO is met haar opleidingen actief in Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen en verscheidene auto, motor, vrachtwagen cursussen / rijopleidingen en sliptrainingen kunnen op de eigen locatie – slipbaan van Opleidingscentrum DIBO in Emmen worden uitgevoerd. Opleidingscentrum DIBO leidt op voor alle rijbewijzen. Voor particulieren en bedrijven die niet BTW plichtig zijn, kunnen de beroepsopleiding ook gevolgd worden via DIBO Beroepsopleidingen. Opleidingen voor het onderdeel Logistiek voor hef- en reachtruck, VCA, interne transportmiddelen en BHV kunnen meetellen voor code 95.