Klantonvriendelijk

Een nieuwe bandenzaag aangeschaft voor €1200,- die na zo’n 6 maanden al stuk ging. Stoop wilde van enige garantie niets weten en ik kon hem laten repareren voor €700,-. Nadat ik contact gezocht heb met de fabrikant bleek het toch binnen de garantie te vallen en heeft Stoop hem met de nodige tegenzin gerepareerd.

Zeer klant vriendelijk

Goed, vriendelijk en deskundig personeel

Goede contacten en service

Goede contacten en service

Vakkundig en snel

deskundig

accuraat en deskundig opgelost

Ik ben altijd welkom!

Medewerkers zijn van alle markten thuis. Met een Westfriese gemoedelijke mentaliteit. Dat laatste vind ik ook erg belangrijk.

in meer dan 30 jaar geen enkele klacht over voorraad, dienstverlening of wat dan ook

zie boven

Ik ben zeer tevreden.

Mijn machine en slijpmaterialen zijn keurig opgehaald en weer teruggebracht. Tevens tevreden over het verwerken hiervan.

Lekker boerenbedrijf

Goed werk Geen poespas

Prima Bedrijf

Goed geholpen en klant vriendelijk.

gewoon goed

gewoon goed

Snel opgehaald binnen 2 weken retour

PRIMA SERVICE

NVT

Prettig contact en goede service

Goed werk met veel ekstra service

De jaarlijkse onderhoudsbeurten zijn goed en geven een veilig gevoel, nu al 15 jaar

Zeer professioneel en vriendelijk personeel.

Goed onderhoud gegeven aan onze Honda grasmaaier.

Goede nette zaak

Terzake kundig

Goed bedrijf.

Op de factuur van het onderhoud van de grasmaaier, stond een uurloon van €100,00 dit is wel erg hoog.

Aardig personeel

Netjes geholpen door de magazijnman!

Zeer vriendelijk en kennis van zaken

Werd zeer vriendelijk geholpen

Stoop repareert een hoop,maar zo een als Rene is er geen Tweede !

Goede service ,en een goede prijs /kwaliteit verhouding.

Snel en goed

ik ben altijd dik tevreden

we hebben 3 machines en dat gaat altijd goed en ook een die hun zelf niet geleverd hebben en daar helpen ze on ook altijd keurig mee

Service

Klant gericht en goede service