Ik ben altijd prettig geholpen met goede adviezen.
Ze staan altijd klaar en er is goed overleg en meedenken
Meedenken
Leuk bedrijf, Jos als contactpersoon wat erg goed bevalt.
Wij moesten de klover bestellen, want hij was uitverkocht, maar het was echt binnen een week aanwezig. We zijn zeer klantvriendelijk en erg profesioneel geholpen.
Goede service door ophalen oude machine bij concurrent
maaier 's-avonds thuisgebracht toen vorige machine 't begaf en gras te lang werd ( /- 2009) jaarlijkse service hiervan
alleen ervaring met Stoop door aanschaf bosmaaier. andere machines reeds jaren in eigendom.
moi breed assortiment, meteen meenemen\\\ \\\ gratis tankje benzine, en maaidraad
snelle leveringen, goed advies
Goede uitleg en service
Heb ongev. 25 jaar ervaring met het bedrijf en al heel wat diverse dingen gekocht en ingeruild, je komt er altijd uit. Je kan van Stoop opaan, met duidelike afspraken en het nakomen ervan
over algemeen zeer tevreden
fouten worden hersteld naar de klant zijn zin
Goede machines
prettige sfeer/zie bovenstaande waardering/ga zo door
je word super te woord gestaan als je een vraag heb nemen ze de tijd voor je top. prijs kwaliteit zeer te vreden over de gras maaier benzine tik en draaien. gras maaier word ook zeer netjes afgeleverd!
goed geholpen onder het genot van bak koffie Gr aan Jos
zeer vriendelijke bediening, machine functoineert goed. moet nog voor onderhoud, de machine is net nieuw.