Uitstekend!

Goed advies + instructie ontvangen bij de aankoop van een accu-bosmaaier.

Geweldige service.

duidelijke uitleg over de aanschaf van nieuwe en gebruikte machines.

Goed advies

ik heb een goed machine voor een betaalbare prijs

Zeer vriendelijk geholpen

Zeer vriendelijk geholpen bij de aankoop van mijn grasmaaier!

Prima service!

Vriendelijke, meedenkende mensen, mooi bedrijf

top bedrijf

nieuwe grasmaaier gekocht nemen de tijd om alles uit te leggen zelfs in deze corona tijd

Lekker makkelijk. Ophaal- en brengservice. En de hele zomer probleemloos gras maaien.

Al jaren tevreden klant.

Goed, deskundig en vriendelijk

Fijn bedrijf die flexibel meedenkt met de klant

professioneel

Eindelijk een bedrijf dat de neemt je een goed advies te geven en de machine uitlegt van A tot Z, zodat je tijdens het gebruik er optimaal plezier en resultaat mee behaald. Kopen on-line voor de laagste prijs, mij niet gezien. Betaal iets meer, krijg de beste machine voor je doel en als er iets mee is dan heb je een vast adres.

Reparatie

Mijn grasmaaier gebracht voor reparatie. Met twee weken zou die gerepareerd zijn. Jammer dat een dergelijke belofte niet waargemaakt wordt.

weet ik nog niet

vandaag 26 dagen geleden bij Jos Stoop een maaimachine gekocht, en vervolgens behalve de factuur niks meer gehoord wanneer deze geleverd gaat worden.

mijn tuinfrees

uitleg over de machine was goed en duidelijk , alleen de koffie was wat karig eigenlijk niet dus

servicegericht en flexibel

Je krijgt allemaal tips om een reparatie zo nodig zelf uit te voeren en zo nodig onderdelen weer omruilen.

Goed en persoonlijk

Grasmaaier gekocht na veel uitleg van medewerker en persoonlijk gesprek. Maaier bevalt prima, nog geen gebruik gemaakt van aangeboden onderhoud.

Goed en zakelijk

De aflevering was en prettige ervaring a zo door. Vriendelijke groet, Martien Scholten

Prima voorlichting en uitleg van machine.

Zeer geslaagd

Geen op of aanmerkingen,p gewoon goed geholpen.

Correct, klantvriendelijk

prima bedrijf met voldoende kennis

Keurig geholpen en prima prijs kwaliteit verhouding.

dik tevreden

al vele jaren voor ons een vertrouwd bedrijf

Vlotte bediening aan de balie en deskundige voorlichting

Zie bovenstaande

Klant is hier nog koning

Vriendelijk bedrijf met goed en eerlijk advies.

Ontvangst, bediening en service waren top.

Ik blijf Stoop trouw.

Prima service en inleving

Ik had mijn trimmer vooe de eerste keer weggebracht voor een onderhoudsbeurt. Ben, ook bij de aankoop, goed, vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Elke medewerker was kundig en had duidelijk verstand van zaken. Ik kan, gebasseerd op mijn ervaring, Stoop Tuinmachines aanraden!

Perfect advies en goed product

Robotmaaier advies, bezoek op locatie en installatie advies.

Smuigelweg 4

1704PX Heerhugowaard

Over Stoop Tuinmachines

Verkoop, reparatie en onderhoud van uw tuinmachine, parkmachine, bosbouwmachine en Landbouwmechanisatie voor de professioneel als de particulier. Waar de bouwmarkt stopt, begint Stoop Tuinmachines. Al meer dan 55 jaar is Stoop de specialist op het gebied van verkoop, reparatie en onderhoud van tuinmachines. Met jarenlange ervaring en een prachtige showroom kent de klant de kennis, expertise en kwaliteit van Stoop. Met de komst van de online winkel is de kracht van Stoop nu overal te verkrijgen. Stoop is een van de weinige webshops die een ervaren adviseur ter beschikking heeft om elke klant telefonisch van dienst te kunnen zijn. Stoop tuinmachines, professionele tuinmachines voor de alleskunner.