Zeer goed!

Ik kwam voor een tweedehands grasmaaier en werd behandeld alsof ik een nieuwe kocht. Leuk gesprekje over Honda ook...

prima bedrijf met veel verstand van zaken.

Ik kom hier al een aantal jaar voor mijn kettingzaag en benodigdheden daarom heen en iedere keer wordt ik vlot en vriendelijk geholpen. Zowel de verkopers als de mensen van de werkplaats weten waar ze over praten en komen met goede adviezen.

Gewoon kort en krachtig. To the point. Klein puntje van aandacht voor toekomstige situaties: Gevraagd werd of ik al had betaald. Dat hoort denk ik niet zo. Dat hoor je nl. te weten. Temeer omdat de factuur, met de daarop de mededeling dat ik al betaald had, bij de maaimachine zat. Ik zit er verder niet mee, maar dat kan mogelijk verkeerd vallen bij anderen.

Al jaren lang goed behandeld

Goeie monteurs ook belangrijk

Vakkundige mensen die weten waar ze over praten.

Dit zijn mensen met verstand van zaken.

Had goede ervaring maar ja

Al een tijdje een particuliere klant. Helaas werd ok teleurgesteld omdat men mij niet kon helpen met mijn robotmaaier. Voor een beurt geen probleem maar toen de robot een weigerde en ik vroeg of hij nagekeken kon worden, vermoedelijk accu moest ik elders gaan shoppen. Dus kwam ik in Hilversum uit. niet direct in de buurt.

Alles top geregeld

besteld, opgehaald en het werkt geweldig. Kan niet beter

goed , goede informatie over / van product

Ik had wel eens gebak willen zien ik wacht het wel af.Jos

Meedenkend met de klant.

Er is veel en snel mogelijk.

Iedereen kan verkopen, echter waar het om gaat is de service daarna. Je wilt niet dat je machines lang stilstaan en dat je planning niet uitkomt. Hier hebben wij goede ervaringen mee. Als er een storing is wordt er snel gehandeld en de monteurs beschikken over voldoende kennis om elk euvel op te sporen maar vooral om dit op te lossen.

De maairobot doet zijn werk goed.

De robot is pas halverwege de zomer geplaatst. Toen kort na de plaatsing door de storm de overkapping de lucht in vloog, vond ik de herplaatsing daarvan wel een dure aangelegenheid. Maar de robot werkt goed.

Fantastische service

Betrouwbare mensen die afspraken nakomen

gewoon prima

ondanks een probleem in het begin met de machine. Is dat dat prima opgelost

Als altijd, een tevreden klant!

Korte lijnen! Technisch een sterk team!

Goec en correct geholpen

Goede en snel survice , zeer te vreden met de aangekochte macine

Uistekend

Duidelijk advies en goed product

accurate mensen

Mooi bedrijf, goede spullen en vakmensen.

Jammer van die verkeerde inschatting

Maairobot door Stoop laten installeren. Jammer dat de helling capaciteit van deze machine te gering was voor onze tuin. Na een omwisseling naar een krachtiger machine zijn we uiteindelijk zeer tevreden.

Prima dienstverlening

Positief

Afspraak is afspraak.

Stoop Tuinmachines komt afspraak na. Aansluiting was zo gedaan. Maaier gaat het tweede seizoen in dus van de service is nog geen gebruik gemaakt.

Zeer goed.

Een mankementje bij aankoop van een grasmaaimachine werd snel en goed verholpen.

Goede uitleg bij aankoop husqvarna kettingzaag.

Ik zal anderen Stoop Tuinmachines aanraden.

Kundig en behulpzaam

Goede ervaring met onderhoud van onze maaimachine. Werd ook nog in de auto getild.

Smuigelweg 4

1704PX Heerhugowaard

Over Stoop Tuinmachines

Verkoop, reparatie en onderhoud van uw tuinmachine, parkmachine, bosbouwmachine en Landbouwmechanisatie voor de professioneel als de particulier. Waar de bouwmarkt stopt, begint Stoop Tuinmachines. Al meer dan 55 jaar is Stoop de specialist op het gebied van verkoop, reparatie en onderhoud van tuinmachines. Met jarenlange ervaring en een prachtige showroom kent de klant de kennis, expertise en kwaliteit van Stoop. Met de komst van de online winkel is de kracht van Stoop nu overal te verkrijgen. Stoop is een van de weinige webshops die een ervaren adviseur ter beschikking heeft om elke klant telefonisch van dienst te kunnen zijn. Stoop tuinmachines, professionele tuinmachines voor de alleskunner.