Wij zijn zeer tevreden over de service en de vakkundigheid van de firma Haak. De gemaakte afspraken zijn keurig uitgevoerd en ook de levertijd viel ons erg mee.
Aardige , vakkundige mensen, product voldoet ook volledig aan de wensen.
In goed overleg met de leverancier konden we materiaal voor 2 zonneschermen uitzoeken dat heel goed past bij onze voorgevel. De latere installatie is prima verzorgd door twee medewerkers die met alles waar we om vroegen rekening wilden houden. Ze namen goed te tijd om alles netjes af te handelen en hebben er toch niet lang over gedaan. Wat wil je nog meer?
Het bovenstaande zegt het helemaal.
Goed advies bij intake; extra opties niet per se aangeraden realistisch advies. Installatie soepel zonder gedoe. Prettige mensen
Scherm vakkundig geplaatst door aardige vakkundige mensen
directe correcte en vriendelijke behandeling
Plezierig vanaf het eerste moment. De monteurs werkten vakkundig en snel (werden ook goed verzorgd met soep en broodjes). De aftersales -het bijstellen van de afstandsbedieningen- was ook uitstekend. Conclusie: prima bedrijf!
Van t uitzoeken van kleur van het zonnescherm tot en met het ophangen., allemaal keurig en vakkundig gereregeld.
Behulpzaam. Bekwame monteurs
Prettige, adekwate dienstverlening
Vanaf het telefonisch contact tot aan de aflevering een zeer goede ervaring .
Gewoon goed én prettig
Afspraken zijn nagekomen zoals afgesproken. Uitstekende monteurs die alles zo gemonteerd hebben als was afgesproken; zij werkten netjes en extra handelingen werden zonder morren gedaan
Wij werden vriendelijk geholpen bij het bestellen van een uitvalscherm en een screen. De monteurs plaatsten de bestelde schermen vlot en vakkundig. Daarnaast werken bij Haak zonwering vriendelijke medewerkers en oog voor de klant.
Nadat vorig jaar onze zonwering voor het serredak kapot ging, hebben we een nieuwe zonwering bij Haak zonwering besteld. Daarnaast ook de markiezen op een hoog vervangen. De oude bleek ook door Haak geplaatst te zijn (20 jaar oud). Veel keus qua kleur doek. Professionele plaatsing van beide bestelde producten. Zeer tevreden!
Als boven
Keurig op tijd, snelle montage, vriendelijke mensen.
Super mooie rolluiken. Enorm donker in de slaapkamers. Super fijn met mijn nacht diensten
Professioneel en vriendelijk met een goed eindresultaat
Helaas hadden we de levertijden niet in de hand afgelopen coronajaar. Door alle tekorten aan grondstoffen liepen de leveranciers tegen leverproblemen aan. Wij hebben ook lange levertijden gezegd en dan toch nog langer dan verwacht helaas. hoop dat het allemaal weer een beetje normaal gaat worden in de toekomst.
zie bovenstaand
Onze ervaring met Haak Zonwering is heel positief. Het huisbezoek met goede voorlichting, de offerte en de snelle plaatsing in goed overleg, terwijl wij in het buitenland waren. Bij terugkomst wachtte ons een aangename ervaring. De mensen van Haak Zonwering zijn wat ons betreft vriendelijk, kundig en professioneel.
Service,montage en communicatie perfect
Niet noemenswaardig.
Burgwal 9
2011BA Haarlem
Haak zonwering is een familiebedrijf sinds 1969 en verkoopt markiezen uit eigen fabriek, terrasschermen, screens, serrezonweringen, terrasoverkappingen en rolluiken. De broers houden alle trends en ontwikkelingen goed in de gaten. Zij vinden het ook belangrijk om zo duurzaam mogelijk te werken en dragen waar mogelijk hun steentje bij aan een beter milieu. Bedankt voor het invullen van de enquete