Betrouwbaar overkomende firma. Monteurs werkten vlot en netjes. Zou de firma zo aanbevelen bij anderen.
Ook bij problemen blijven jullie prettig en behulpzaam
Kundig en meedenkend
Fantastisch voorgelicht en de kennis en kunde was te proeven in de voorlichting. Dat heeft ons ook uiteindelijk doen besluiten met Haak in zee te gaan voor onze terrasoverkapping. Een lust voor het oog, zowel bij goed als slecht weer, en het straalt een en al gezelligheid uit. Ik raad iedereen aan om in elk geval voor oriëntatie ook zeker een praatje te maken bij de mannen van Haak!
Prima geholpen. Complimenten voor zorgvuldigheid en vakmanschap monteurs
Zeer professioneel, snel, schoon, en vriendelijk
Monteurs denken goed mee. en hebben zeer veel ervaring.
Zeer goed geholpen en mooie kwaliteitsproducten!
super netjes gedaan mannen!
Goede en adequate voorlichting. Afspraken correct nagekomen. Snelle en prettige levering en plaatsing.
De monteurs hebben prima werk geleverd. Ze waren erg precies en hebben totaal geen rommel achter gelaten! Ik zou uw bedrijf zeker aanbevelen.
Alles perfect, behalve levertijd; ik moest zelf vragen wanneer geplaatst zou worden, en toen bleek dat schermen al bij Haak waren. Dus eerder kant bellen voor afspraak zou beter zijn. Heel tevreden over geheel verder!
Beste M. wij hebben binnen de gestelde levertijd geleverd. schermen kunnen bij ons al binnen zijn, maar wil nog niet zeggen dat we plek hebben in de montageplanning.
Goede eerste kennismaking, vakkundig en goede know how van de bestaande zonwering die er hing. Goede uitleg en advies over de mogelijkheden. Maakten waar wat belooft was keurig volgens afspraak. Kleine tip; klant berichten over een eventuele planning van levering.
bedankt voor het mooie cijfer!!
Goed advies gekregen, ook over onderdelen waar ik zelf niet aan gedacht had.
Heel blij met prachtige zonwering. Prima service en vakkundige mensen.
Zeer vriendelijke aankoop ervaring en advisering. Montering met zeer deskundig en aangenaam personeel . Afspraak is afspraak is ons goed bevallen .
Professionele montage, de monteurs denken in oplossingen en zijn op allerlei zaken voorbereid met gereedschap etc. Alles is keurig opgeruimd en achtergelaten. Het resultaat is echt super.
Degelijk gerenommeerd bedrijf met goede klantvriendelijke instelling.
Prima service.
Burgwal 9
2011BA Haarlem
Haak zonwering is een familiebedrijf sinds 1969 en verkoopt markiezen uit eigen fabriek, terrasschermen, screens, serrezonweringen, terrasoverkappingen en rolluiken. De broers houden alle trends en ontwikkelingen goed in de gaten. Zij vinden het ook belangrijk om zo duurzaam mogelijk te werken en dragen waar mogelijk hun steentje bij aan een beter milieu. Bedankt voor het invullen van de enquete