Zeer goede ervaring met betrekking tot advies op voorhand weghalen van het oude zonnescherm en de installatie. Allemaal top verlopen
Er werd op de klacht snel gereageerd en een afspraak gemaakt.
Bij fa. Haak een markies besteld en wij zijn meer dan tevreden. Na de bestelling werden wij goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Het plaatsen ging heel goed. Medewerkers waren zeer vriendelijk en hadden kennis van zaken. Fa. Haak bevelen wij van harte aan.
We hebben een heel mooi uitvalscherm laten installeren door Haak Zonwering. Het traject is van begin tot eind vakkundig en servicegericht verlopen.
Vriendelijk en snel de doek ge-installeert.
Goede kwaliteit / service! Zeer tevreden over de screen welke is geplaatst
Voor de 2e keer een Zonnescherm bij haak laten maken en installeren. Fantastisch wij zijn super tevreden als winkel en doen graag zaken met Haak. Tot de volgende !! Namens Sogno Di pasta Haarlem
Het ziet er prachtig uit, voor de mannen die het opgehangen hebben, zij hebben heel netjes en precies gewerkt. Ook het belletje achteraf vind ik heel fijn.
“Wij zijn erg tevreden over de service en kwaliteit van onze nieuwe markiezen. Alles is vakkundig geplaatst en het resultaat is prachtig. Een echte aanwinst voor ons huis – zowel functioneel als qua uitstraling. Bedankt voor de uitstekende service!”
Goed voorgelicht en goed geholpen. Aardige monteurs. Alle rotzooi namen ze weer mee. Vroegen om stofzuiger om eea netjes achter te laten
Prettig personeel. Goede afwerking van het product.
Prima op tijd en samen met mij (klant) mooie oplossing voor aansluit snoer. Alles opgeruimd. Zeer tevreden.
Monteurs waren op de afgesproken tijd. Markiezen zorgvuldig en kundig opgehangen, geen haast werk.
Vriendelijke monteurs, netjes gewerkt
Goede afspraken, en snelle en vlotte uitvoering van het werk.
Levert net en corect werk af.
Van advies tot levering, alles helemaal vlekkeloos; uitstekende en vriendelijke monteurs
De installateurs hebben heel goed werk gedaan en ook de behandeling tijdens orderverwerking was heel goed.
Heel kundige en vriendelijke monteurs.
Geen poespas maar duidelijk advies en een eerlijk verhaal en offerte. Plaatsen werd gedaan door vaklui, die (waarvan Frenk al 45 jaar +) in dienst zijn. Werken keurig en bijzonder vriendelijk.
Kwaliteit en service hoog. Een extra vraag voor instellen alle schermen te koppelen samen met de nieuwe was geen probleem.
nvt
Alles goed verlopen volgens afspraak
Even wat vertraging door afwijkende kleur en maat, maar heel goed opgelost
Burgwal 9
2011BA Haarlem
Haak zonwering is een familiebedrijf sinds 1969 en verkoopt markiezen uit eigen fabriek, terrasschermen, screens, serrezonweringen, terrasoverkappingen en rolluiken. De broers houden alle trends en ontwikkelingen goed in de gaten. Zij vinden het ook belangrijk om zo duurzaam mogelijk te werken en dragen waar mogelijk hun steentje bij aan een beter milieu. Bedankt voor het invullen van de enquete