Geduldig, luisterend en goede advoezen
Rust en tijd voor de zaak en zeer secuur. Een positieve plek.
Zoals het behoort te gaan geen op of aanmerkingen.
weer fijn geholpen, zoals meerdere keren.
Goede aandacht en vriendelijke service.
Goed telefonisch bereikbaar en duidelijke uitleg over de verschillende documenten
Behulpzaam tijdens het daadwerkelijke tekenen van de stukken.
een prettig notariskantoor ,d ie met ons meedenken en een goede uitleg geven.
We zijn prima geholpen bij Abma Schreurs
Zeer goed en snel geholpen. Alles heel duidelijk. Zeker aan te raden.
goede uitleg en inlevingsvermogen
Abma Schreurs reageerde snel op mijn internet (prijsopgave) verzoek.Ik ben zeer correct geholpen in zowel vestiging Purmerend en Hoorn en zal jullie zeker aanbevelen. De afhandeling van mijn testament en hypotheek hebben ze uitstekend verzorgd en ook duidelijk gecommuniceerd.
Duidelijke uitleg en prettig in omgang.
Prettige in de omgang... In Jip en Janneke uitleg Geven een gevoel dat geen vraag te veel is Al met al een prettige ervaring
bij het tekenen van het koopcontract had de klerk het samenlevingscontract van de verkoper nog niet gezien. heb ik dus maar voorgesteld om 1:88 toe te voegen. datum transport op verzoek van verkoper verplaatst, zonder mij eerst te raadplegen (ik!! ben degene die betaal). daarbij verzocht of notaris dit door zou geven aan de bank. Nee, moest ik zelf doen (ook erg ongebruikelijk). vervolgens vlak voor transport (nadat ik al had gerappeleerd op krijgen concept nota) drie keer een verschillende nota. daarbij werd niet aangegeven wat de wijzigingen waren. eerst een met volledige bedrag zonder financiering (wisten niet dat er een banklening was, wist men wel want verzocht bank in te lichten). daarna een nota die ik heb voldaan. die bleek de middag voor datum transport toch weer aangepast, kreeg ik weer een standaard email van de klerk zonder aan te geven wat ik bij moest betalen. schandalig dat ze niet heeft gebeld. heb excuses gevraagd aan de waarnemend notaris. die vond het alleen een beetje vervelend. drie keer bijna een heart attack door een klerk van dit kantoor. ga ik nooit nooit meer naar toe. werk zelf in de financiele sector als advocaat enzal dit kantoor never ever ever aanbevelen. had t ook op prijs gesteld als er nog wel even serieus op mijn klacht was ingegaan. heel kort met de waarnemend notaris mevrouw jansen gesproken. zij vond het alleen een beetje vervelend maar niet haar schuld. de bank was te laat met verlengingsprovisie. daar ging het mij niet om, het gaat mij erom dat de klerk gewoonweg een standaard dreigmail stuurt, zonder aan te geven wat het restant bedrag is dat ik moet voldoen en ZONDER even te bellen. einde dag voor transport volgende dag in de ochtend. Werkelijk schandalig.
Uiterst vriendelijk, deskundig en duidelijk geholpen.
Zeer Klant vriendelijk alles in een ongedwongen sfeer . Uitleg bij vragen in een begrijpelijke taalvoering.
Overdracht woning zeer goed verlopen
worden vriendelijk geholpen en nemen de tijd om vragen te beantwoorden, zijn zeer behulpzaam
Postbus 575
1440AN Purmerend
Dienstverlening op een hoog niveau, maar met een laagdrempelig karakter; dát kenmerkt Abma Schreurs Notarissen. Ons kantoor, met vestigingen in Amsterdam, Hoorn, Purmerend en Volendam biedt juridische ondersteuning in elke fase van uw leven. Dat kan zowel op privé als zakelijk gebied zijn. Of het nu gaat om het opmaken van een samenlevings-overeenkomst, de oprichting van een bedrijf of een hypotheekakte; onze betrokken medewerkers staan voor u klaar. De persoonlijke aandacht van een regionaal kantoor in combinatie met de uitgebreide kennis van een landelijk netwerk stelt ons in staat u optimaal van dienst te zijn.