goed geholpen
goed en betrouwbaar
Prima en duidelijk geholpen.
Geholpen zoals gewend
Werd snel op mijn gemak gesteld.
Goed geholpen vriendelijkheid
Goed, snel en vakkundig de gedane zaken afgerond.
Twee maal zeer positieve ervaring opgedaan.Uiterst vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Zowel bij passeren hypotheekakte als overdracht van de grond.
Vriendelijk, kundig en duidelijke communicatie
Heel plezierig contact en goede voorlichting.
Gewoon goed
Bij Abma Schreurs in Amsterdam is de dienstverlening met betrekking tot de aankoop van een huis van begin tot eind goed geregeld met heldere communicatie, betrokken medewerkers en goede begeleiding van het proces.
Duidelijkheid, goede communicatie, klantvriendelijk
Heeft de tijd.
Moeilijke communicatie lastigs te bellen
Beste Jeroen, Wat vervelend dat wij telefonisch slecht bereikbaar bleken te zijn en dat dit voor u heeft gezorgd voor een negatief oordeel over ons kantoor. Onze bereikbaarheid en laagdrempeligheid is altijd een punt van aandacht, omdat wij hier veel belang aan hechten. Wij zullen uw opmerking hierin zeker meenemen.
prettige ontvangst, prettig, zakelijk kontakt
Er wordt de tijd genomen om alle vragen van de klant te beantwoorden en ook actief gecoordineerd met de andere betrokken partijen om transacties te laten slagen.
Deskundige en vlotte/snelle afhandeling.
Postbus 575
1440AN Purmerend
Dienstverlening op een hoog niveau, maar met een laagdrempelig karakter; dát kenmerkt Abma Schreurs Notarissen. Ons kantoor, met vestigingen in Amsterdam, Hoorn, Purmerend en Volendam biedt juridische ondersteuning in elke fase van uw leven. Dat kan zowel op privé als zakelijk gebied zijn. Of het nu gaat om het opmaken van een samenlevings-overeenkomst, de oprichting van een bedrijf of een hypotheekakte; onze betrokken medewerkers staan voor u klaar. De persoonlijke aandacht van een regionaal kantoor in combinatie met de uitgebreide kennis van een landelijk netwerk stelt ons in staat u optimaal van dienst te zijn.