Goede ontvangst duidelijkheid met voorlezen verkoopakte
Wij zin zeer vriendelijk en goed geadviseerd
Snel, klantvriendelijk, duidelijk.
De vragen die wij hadden werden goed beantwoord. Ook werd er goed meegedacht met de problemen die wij voorzagen bij het overlijden en eventuele incompetentie als deoverblijvende partner
Na m'n eerste telefoontje inzake advies over een testament, was alles in no time geregeld. Prettige ontvangst en supersnelle afhandeling.
Uitvoerige informatie en advies nadrukkelijk uitgaande naar de situatie van de klant. Concepten worden tijdig toegezonden; tijd en mogelijkheid om te beoordelen. Vriendelijke en betrokken benadering door de notaris
Er werd elke keer gevraagd of punten duidelijk waren en zo niet, werd dit eerst goed uitgelegd voordat we verder gingen. Het koste wellicht meer tijd, maar zo werd het wel begrijpelijk gemaakt.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Hartelijke ontvangst en duidelijke uitleg over de akte.
Mevrouw Hayhoe heeft een levenstestament voor ons opgesteld. Zij is deskundig en heeft ons goed kunnen uitleggen welk doel dit testament beoogt.
Dhr J Hofstee is een prettige notaris. Hij heeft alle drie de bezoeken veel informatie gegeven. Tevens erg betrokken bij ons en de veranderingen die ontstaan bij een huwelijksvoltrekking zijn helder uitgelegd.
zie boven
Deskundigheid en snelle afhandeling van zaken!
wordt goed meegedacht.
Hele duidelijke notaris, weet lastige zaken goed te verwoorden.
Zeer voorkomend en punctueel geholpen bij oversluiten van hypotheek en vernieuwen testament, heldere uitleg en open voor vragen.
Laatste passerend voldoende
Snelheid was gewenst en daar werd naar gehandeld. Sfeer was goed en vriendelijk. Goede toelichting gegeven en vragen werden correct beantwoord.
Wat ik heel positief vond was het contact tussen ons en de notaris. Bij de sleuteloverdracht werd er zeer professioneel en menselijk gehandeld. Super leuke collega van u die ons zeer op ons gemak stelde. Dank u wel!
Zeer vriendelijk en deskundige notaris
Postbus 575
1440AN Purmerend
Dienstverlening op een hoog niveau, maar met een laagdrempelig karakter; dát kenmerkt Abma Schreurs Notarissen. Ons kantoor, met vestigingen in Amsterdam, Hoorn, Purmerend en Volendam biedt juridische ondersteuning in elke fase van uw leven. Dat kan zowel op privé als zakelijk gebied zijn. Of het nu gaat om het opmaken van een samenlevings-overeenkomst, de oprichting van een bedrijf of een hypotheekakte; onze betrokken medewerkers staan voor u klaar. De persoonlijke aandacht van een regionaal kantoor in combinatie met de uitgebreide kennis van een landelijk netwerk stelt ons in staat u optimaal van dienst te zijn.