Laden reviews...
136 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat de notaris stap voor stap uitlegt wat er gebeurt. Klanten waarderen een vriendelijke sfeer en duidelijke taal. Snelheid, flexibiliteit en heldere afspraken komen meerdere keren terug. Het kantoor levert over het geheel gezien een betrouwbare en klantgerichte dienstverlening.
We hebben 5 jaar over ons samenlevingscontract gedaan. Mailtjes werden niet altijd beantwoord en dan moet je maar gissen of er iets is aangepast in je dossier. Communicatie was niet even scherp. Uiteindelijk was onze notaris uitgevallen en dit hoor je dan pas een jaar later. Voor devrest was het contract uiteindelijk goed opgesteld en het tekenen verliep soepel
23 March 2026
Henry
Edam
Beste Henry,
Onze excuses voor het ongemak. We nemen uw opmerkingen mee om onze communicatie en processen te verbeteren.
Abma Schreurs Notarissen
Uitgebreide toelichting gegeven op de akte, in begrijpelijke taal. Gaf vertrouwen.
22 March 2026
Edwin
Beste Edwin,
Wat fijn om te horen dat u zo een goede ervaring heeft gehad. We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om dit te delen.
Team Abma Schreurs Notarissen
De uitleg en behandeling was prima.
17 March 2026
mevrouw P van Raam
Beste P. van Raam,
Team Abma Schreurs Notarissen
Een notaris die snel kan schakelen, het overzicht bewaard (bijv. mbt testamenten en de relatie privé en zakelijk). En daarnaast het juiste advies kan geven.
Jaap Buijs
Beste Jaap,
Bedankt voor het delen van uw ervaring. We blijven ons inzetten om deze kwaliteit vast te houden.
Team Abma Schreurs Notarissen
De ontvangst was hartelijk en direct werd koffie aangeboden. De uitleg m.b.t. onze levenstestamenten was gewoon duidelijk. Deze beoordeling is zowel van mij als van mijn vrouw.
heer Frans
Hoorn NH
Beste Frans,
Team Abma Schreurs Notarissen
Ze geven je het gevoel dat je geen nummer bent.
Jeannette Bakhuis
Monnickendam
Beste Jeannette,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden. We zijn erg blij dat u zo tevreden bent.
Team Abma Schreurs Notarissen
Toegezonden vragenlijst was voor mij niet nodig.
Beveelt niet aan
15 March 2026
Bert
Bakhuis
Beste Bert,
Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Abma Schreurs Notarissen
Mijn broer en ik zijn ontzettend goed en fijn geholpen. Voor mijn broer met beperking nam Mariëlle alle tijd. En probeerde ze het op een zo goed mogelijke begrijpbare taal uit te leggen aan mijn broer.
14 March 2026
Judith van Rijn
Monnickendam
Beste Judith,
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Uw woorden motiveren ons nog meer om ons best te blijven doen.
Team Abma Schreurs Notarissen
Zeer vriendelijk en netjes geholpen.
Robert
Beste Robert,
Bedankt voor uw prachtige cijfer.
Correct goede uitleg en betrokken een 10
Cees
Amsterdam
Communicatie is via de portal gelopen. Die werkt goed, maar is mijn mijn ogen omslachtig. Geen direct contact. Ik heb ook een afspraak naar voren gehaald. Hier moest ik extra voor betalen. Dit wist ik vooraf niet. Ik kreeg pas achteraf de meerwerklijst toegestuurd. Het zou netjes zijn om in ieder geval aan te geven dat deze eerder verstuurd had moeten worden oid. Maar alleen de lijst is in mijn dossier geplaatst. Ik had twee dossiers tegelijk lopen. Ik had verwacht hier voordeel qua kosten uit te halen, maar dit heb ik niet gemerkt
Auke
Edam
Beste auke,
Bedankt voor het delen van uw ervaring. We nemen uw opmerkingen mee om onze communicatie en processen te verbeteren.
Abma Schreurs Notarissen
The entire process was handled in a very organized and professional way. The staff was extremely attentive, polite, and detail-oriented. Everything was clearly explained and the signing process went smoothly. I was very impressed by the high level of professionalism and efficiency.
N/A
4 March 2026
Giorgi
Dear Giorgi,
Thank you for your kind words. We appreciate it!
Kind regards,
Abma Schreurs Notarissen
Wij zijn zeer goed geholpen door onze notaris. Professioneel, duidelijk en prettig in de communicatie. Zeker een aanrader!
3 March 2026
Bilge
Heerhugowaard
Beste Bilge,
1 March 2026
Carla
Honnebier
Beste Carla,
We zijn erg blij dat u zo tevreden bent.
Team Abma Schreurs Notarissen
Mijn ouders kwamen altijd bij jullie en ook de zus van mijn moeder. Ik bracht ze altijd en jullie kwamen heel warm en mee levend over. Vandaar dat ik ook bij jullie ben. Wil ook via deze weg jullie bedanken voor het regelen na het overlijden van mijn moeder.
28 February 2026
J Ahmad van Deinsen
Lelystad
Beste J Ahmad van Deinsen,
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Uw woorden motiveren ons nog meer om ons best te blijven doen.
Team Abma Schreurs Notarissen
Je voelt je er bijna thuis en het is alsof je deze mensen al veel langer kent terwijl ik deze mensen voor het eerst gezien heb.
28 February 2026
heer E .E
Beste E.E,
Team Abma Schreurs Notarissen
Goed geadviseerd bij mijn levenstestament.
24 February 2026
Lia
Beste Lia,
20 February 2026
heerRon
Westwoud
Beste heer Ron,
Bedankt voor uw prachtige cijfer.
Team Abma Schreurs Notarissen
Goed werk! En empathie, zowel professionele als persoonlijke benadering, goede communicatie per mail naast 2 gesprekken.
20 February 2026
petra
hoorn
Beste Petra,
Team Abma Schreurs Notarissen
Uitermate vriendelijk ontvangen waarna alle tijd genomen werd om onze wensen vast te leggen. De conceptakte kwam vervolgens met een schriftelijke uitleg wat het geheel veel leesbaarder maakt. Onze vragen die overbleven zijn per mail uitgebreid beantwoord. Bij het passeren van de akte wederom een uitermate fijne ontvangst en nogmaals goede uitleg op een niveau dat geen juridische kennis vraagt en zonder onbegrijpelijk vaktaal. De vooraf afgesproken prijs bleef onveranderd en was in vergelijking met een ander notariskantoor dat we om offerte hadden gevraagd, alleszins redelijk. Ergo: een echte aanrader!
17 February 2026
heer en mevrouw Van L.
Purmerend
Beste heer en mevrouw van L,
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring, wij waarderen dat enorm.
Team Abma Schreurs Notarissen
De notaris legde alles heel goed uit en de sfeer was ongedwongen en gemoedelijk. Wij komen al jaren bij Abma Schreurs naar volle tevredenheid.
16 February 2026
Simon
Beste Simon,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden. We zijn erg blij dat u zo tevreden bent.
Team Abma Schreurs Notarissen
Alles werd voorgelezen en helemaal goed uitgelegd. Ik vond de notaris ook super vriendelijk en vrolijk. Het werd in een normale taal verteld.
16 February 2026
J M E
Beste JME,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Uw woorden motiveren ons nog meer om ons best te blijven doen.
Team Abma Schreurs Notarissen
Ervaring is goed vriendelijk en goed uitleg.
19 December 2025
mevrouw
Beste mevrouw,
Team Abma Schreurs Notarissen
Duidelijke instructies, snelle verwerking, aangenaam contact, laagdrempelig benaderbaar
28 November 2025
Roos
Beste Roos,
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. We blijven ons inzetten om deze kwaliteit vast te houden.
Correcte afhandeling
17 November 2025
Hans
Beste Hans,
Team Abma Schreurs Notarissen
Dienstverlening op een hoog niveau, maar met een laagdrempelig karakter; dát kenmerkt Abma Schreurs Notarissen.
Ons kantoor, met vestigingen in Amsterdam, Hoorn, Purmerend en Volendam biedt juridische ondersteuning in elke fase van uw leven. Dat kan zowel op privé als zakelijk gebied zijn.
Of het nu gaat om het opmaken van een samenlevings-overeenkomst, de oprichting van een bedrijf of een hypotheekakte; onze betrokken medewerkers staan voor u klaar. De persoonlijke aandacht van een regionaal kantoor in combinatie met de uitgebreide kennis van een landelijk netwerk stelt ons in staat u optimaal van dienst te zijn.
Postbus 575
1440AN Purmerend