Prettig, zakelijk en duidelijk.
Jullie waren de eerste (van ca. 5 ervaringen) notaris die een foutloze koopakte en leveringsakte aanleverde. Verder liep alles zo als het moest lopen, goede communicatie, vriendelijke mensen. Echt erg goed gedaan
Deskundigheid Duidelijke uitleg Persoonlijke benadering
pro-actief en deskundig
Vriendelijke benadering Deskundige hulp en adviezen
gewoon goed
Ik werd geconfronteerd met enorme beeldschermen in de wachtkamer, terwijl ik altijd graag even rustig wil zitten. Belangrijke stukken komen gewoon over de mail, dit vindt ik niet fijn , en de notaris vondt ik kil en zakelijk.
Ik heb het kantoor benaderd voor advies over een verklaring van bewindvoering voor mijn moeder. De eerste ervaring was zeer positief, deskundig , direct en resultaat gericht. De betreffende medewerker zou enige tijd afwezig zijn. Via e-mail heb ik het back-up adres benaderd. Resultaat geen reactie. Pas na terugkeer van de oorspronkelijke contactpersoon ben ik snel en effectief geholpen.
Vriendelijk en rustig op. T gemak stellend toch vaak een spannend gebeuren
Sinds vele jaren zijn wij bij AbmaSchreurs tot volle tevredenheid client
nvt
Wel ter zake kundig.
Zijn erg vriendelijk en kan alles vragen en bellen meteen terug.
Duidelijk communicatie zowel via mail als op kantoor Lekkere koffie! :-)
Je voelt je op je gemak vanaf het moment dat je binnenkomt.
Postbus 575
1440AN Purmerend
Dienstverlening op een hoog niveau, maar met een laagdrempelig karakter; dát kenmerkt Abma Schreurs Notarissen. Ons kantoor, met vestigingen in Amsterdam, Hoorn, Purmerend en Volendam biedt juridische ondersteuning in elke fase van uw leven. Dat kan zowel op privé als zakelijk gebied zijn. Of het nu gaat om het opmaken van een samenlevings-overeenkomst, de oprichting van een bedrijf of een hypotheekakte; onze betrokken medewerkers staan voor u klaar. De persoonlijke aandacht van een regionaal kantoor in combinatie met de uitgebreide kennis van een landelijk netwerk stelt ons in staat u optimaal van dienst te zijn.