Medewerker Hr K.Schipper komt in de avond uren gewoon even langs om hand tekening op te halen, omdat er spoed mee is TOP !!
Ben slechts 1x op bezoek geweest ivm overdracht woning. Verder schriftelijke correspondentie . Was allemaal prima in orde!
Prima en netjes geholpen.
Heel prettig.
L.S., de ons toegewezen advocaat bracht mij volkomen in de war. was erg bezig met de tijd opname, dat mij ook erg stoorde. ik heb de zaak laten stoppen helaas. Voor mij en mijn vrouw ligt de zaak bijzonder gevoelig. Het betrft onze dochter.
BNI Waterland
Prettig contact, alles via de e-mail wat de snelheid bevorderde voor het proces
goed en duidelijk uitleggende notaris met humor.
Vertaling van ambtelijke taal naar ''Nederlandse taal''
Een rustig gevoel.
Goed telefonisch bereikbaar, zeer vriendelijk. Je kunt er snel terecht. Communicatie verliep vlotjes.
Vriendelijk en deskundige geholpen
Ik ben uiterst tevreden over de adviezen en de afwikkeling van de diverse stukken
Uitstekend en begripvol te woord gestaan zowel in persoonlijk als telefonisch onderhoud.
heel deskundig advies en klantvriendelijk
Bij de verkoop van mijn woning was het erg moeizaam om een juiste afrekening van mijn hypotheek verstrekker (ASR) te verkrijgen. Dit extra werk is goed opgepakt en uiteindelijk (één dag vóór de overdracht!) toch verkregen.
Ervaren en zeer vriendelijk bedrijf Kom er ondertussen al ruim 20 jaar
Postbus 575
1440AN Purmerend
Dienstverlening op een hoog niveau, maar met een laagdrempelig karakter; dát kenmerkt Abma Schreurs Notarissen. Ons kantoor, met vestigingen in Amsterdam, Hoorn, Purmerend en Volendam biedt juridische ondersteuning in elke fase van uw leven. Dat kan zowel op privé als zakelijk gebied zijn. Of het nu gaat om het opmaken van een samenlevings-overeenkomst, de oprichting van een bedrijf of een hypotheekakte; onze betrokken medewerkers staan voor u klaar. De persoonlijke aandacht van een regionaal kantoor in combinatie met de uitgebreide kennis van een landelijk netwerk stelt ons in staat u optimaal van dienst te zijn.