Uitermate tevreden
Wij hebben goede ervaringen zowel in het verleden als ook nu met: Mevr.R.Hajhoe alsmede ook nu met de Hr.Creemer.
Wij zien heel vriendelijk ontvangen en een deskundige uitleg over de pasering.
Wij hadden een (voor ons) ingewikkeld punt in onze testamenten. Hierover hebben wij goed advies gekregen. WIj vonden het contact ook zeer prettig met mw. Hayhoe en later mw. Jonker.
je bent echt op een vriendelijke mannier geholpen
Na enkele telefoontjes heen en weer over de volmacht die getekend moest worden i.v.m.8 verkopers is het allemaal goed gekomen.
Een vriendelijke aardige man die goede uitleg gaf en behulpzaam overkwam .
duidelijke toelichting op de onduidelijke juridische zinsopbouw via de mail vooraf ontvangen
Goed geholpen en te woord gestaan
Ondanks dat de notaris vond dat het eigenlijk niet kon, gingen we toch tot ondertekening van het koopcontract over.
Ter nuancering van deze beoordeling moge het volgende dienen. Betrokkene gaf zijn beoordeling niet als koper, maar als verkoper van een woning. De vraag of de verkoper zelfstandig bevoegd was de woning over te dragen moest worden beantwoord aan de hand van een door diens eigen (andere) notaris opgestelde verklaring van erfrecht. Jammer genoeg was deze verklaring zó summier opgesteld, dat daaruit de - voor een rechtsgeldige overdracht noodzakelijke - beschikkingsbevoegdheid van de verkoper niet kon worden afgeleid. Dit is vooraf duidelijk met de betrokkene gecommuniceerd, met het verzoek de beschikkingsbevoegdheid alsnog tijdig voor de overdracht aan te tonen. Helaas werd op dit verzoek niet gereageerd. Dit had tijdens de passeerafspraak, met name voor de koper van de woning, een uiterst pijnlijke situatie tot gevolg die eenvoudig voorkomen had kunnen worden als de verkoper tijdig had gedaan wat hij moest doen.
Eerste contact via de mail (n.a.v. offerte aanvraag aankoop woning/notariskosten) was zeer plezierig.
snel en goed geregeld
Deskundig advies
Deskundig advies
Zie rapportcijfers
Zakelijk, correct, vriendelijk
Postbus 575
1440AN Purmerend
Dienstverlening op een hoog niveau, maar met een laagdrempelig karakter; dát kenmerkt Abma Schreurs Notarissen. Ons kantoor, met vestigingen in Amsterdam, Hoorn, Purmerend en Volendam biedt juridische ondersteuning in elke fase van uw leven. Dat kan zowel op privé als zakelijk gebied zijn. Of het nu gaat om het opmaken van een samenlevings-overeenkomst, de oprichting van een bedrijf of een hypotheekakte; onze betrokken medewerkers staan voor u klaar. De persoonlijke aandacht van een regionaal kantoor in combinatie met de uitgebreide kennis van een landelijk netwerk stelt ons in staat u optimaal van dienst te zijn.