altijd de juiste adviezen en klant vriendelijk en werkt correct
zeer vriendelijke ontvangst, ongedwongen sfeer, duidelijk uitleg gekregen van notaris dhr j.hofstee
Samenwerking was gemoedelijk. Dhr. Kühr heeft het e.e.a. duidelijk uitgelegd.
Klantvriendelijk kantoor. Zeer goede communicatie met name met Mw. Martine Richters-Reus. Zij was attent en accuraat. Ook de afhandeling met de notaris was zeer aangenaam.
Er waren wat erpacht stukken nodig voor de taxatie van de woning. De notaris heeft snel en netjes aan makelaar verstrekt zonder verder extra kosten te berekenen.
op zich is de inschrijving van de akte etc. netjes verlopen
Goede nette notaris met verstand van zaken
prettig en vriendelijk contact met notaris en begrijpelijke taal
Een zeer positieve ervaring, Eenzeer vriendelijke en zakelijke Notaris, De uitleg bij vragen werden duidelijk beantwoord.
Vragen die we stelden werden goed beantwoord. Met de deskundigheid zat het wel goed. Dat hadden we ook niet anders verwacht.
prima geholpen, prettige sfeer, snelle afwerking
Deskundige en vriendelijke hulp.
Alles was keurig geregeld en een vriendelijk woord en een luisterend oor van een notaris is ook iets waard.
Altijd vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Alleen ervaring met kantoor Mdam waar de ervaring alr=tijd zeer positief is.
Ik heb voor alles een 10 gegegeven omdat dit tot nu toe mijn ervaring is. Ik ben in alle gevallen uitstekend geholpen.
Heldere uitleg,Prettig contact met de notaris
Zeer vriendelijk ontvangen snelle en duidelijke uitleg van de notaris.
Goed ontvangen direct koffie
Prettige notaris, de heer kuhr. Goed advies
Vriendelijk, neemt de tijd, goede uitleg
Postbus 575
1440AN Purmerend
Dienstverlening op een hoog niveau, maar met een laagdrempelig karakter; dát kenmerkt Abma Schreurs Notarissen. Ons kantoor, met vestigingen in Amsterdam, Hoorn, Purmerend en Volendam biedt juridische ondersteuning in elke fase van uw leven. Dat kan zowel op privé als zakelijk gebied zijn. Of het nu gaat om het opmaken van een samenlevings-overeenkomst, de oprichting van een bedrijf of een hypotheekakte; onze betrokken medewerkers staan voor u klaar. De persoonlijke aandacht van een regionaal kantoor in combinatie met de uitgebreide kennis van een landelijk netwerk stelt ons in staat u optimaal van dienst te zijn.