in een woord: prima ok
Vriendelijk en dienstverlenend
Duidelijk, kordaat, to the point, vriendelijk.
prima uitgewerkt, snel aangepast na onze gewijzigde besluitvorming, goede voorlichting over lopende vragen, meegedacht over ontstaan probleempje.
goede ervaring bij aktes koopwoning
Keurig geholpen, zeer betrokken bij de klant
Behulpzaam en vriendelijk bejegening. Goed geholpen met de vragen die ik had. Zaken werden goed uitgelegd aan mij.
Zeer klantvriendelijk ontvangen, gevoel dat ik speciaal was.
in meest positieve zin, vriendelijk en zover ik het kan beoordelen doen ze goed hun werk.
De heer Kuhr is een heel prettige notaris, met veel vakkennis.
nette ontvangst, uitstekende verzorging en snelle afhandeling
Wij zijn vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Alles werd duidelijk uitgelegd en de documenten werden snel toegestuurd.
Op elke email onmiddelijk antwoordt.Duidelijk afspraken,Keurige behandeling .
Mijn vrouw en ik waren erg tevreden over de manier waarop Machiel van Dam ons te woord heeft gestaan, heeft geholpen en geadviseerd met het samenstellen en verwoorden van onze huwelijksvoorwaarden en onze complexe testamentwensen. Vooral voor wat betreft de verwevenheid van onze zakelijke en privé belangen. m vr gr Ton en Ilone Goedhart.
Goed inlevingsvermogen voor beide partijen bij scheiding. Prima voorstellen voor mogelijke oplossingen. Daadkrachtig.
De zorgvuldigheid was groot.. De administratieve ondersteuning was meer dan uitstekend. De voorlichting, toelichting door de nataris was zeer ter zake deskundig.
Altijd alles volgens afspraak
Altijd vriendelijke benadering en deskundige adviezen! Er wordt ruim de tijd genomen en de zaken worden niet snel even afgehandeld!
Goed is goed.
Geweldig geholpen
goede toelichting op afrekening aankoop- en hypotheekkosten en correcte afhandeling correcties hierop (conform offerte). N.B. vraag "Waar kent u ons van?" via Hypotheekshop!
Postbus 575
1440AN Purmerend
Dienstverlening op een hoog niveau, maar met een laagdrempelig karakter; dát kenmerkt Abma Schreurs Notarissen. Ons kantoor, met vestigingen in Amsterdam, Hoorn, Purmerend en Volendam biedt juridische ondersteuning in elke fase van uw leven. Dat kan zowel op privé als zakelijk gebied zijn. Of het nu gaat om het opmaken van een samenlevings-overeenkomst, de oprichting van een bedrijf of een hypotheekakte; onze betrokken medewerkers staan voor u klaar. De persoonlijke aandacht van een regionaal kantoor in combinatie met de uitgebreide kennis van een landelijk netwerk stelt ons in staat u optimaal van dienst te zijn.