Ad was de verkoopmakelaar van het huis dat ik heb gekocht. Hij heeft mij netjes en prettig van alles op de hoogte gehouden. Dat ik zelfs met het passeren een cadeautje kreeg, vond ik zo leuk!
Goede terug koppeling van alle handelingen die gaan en moeten gebeuren met een juiste omschrijving. Alles is keurig verzorgt
ontzettend vriendelijke mensen.vertrouwd gevoel.snelle communicatie als je wat vraagt krijg je direct antwoord.zeker een advocaten kantoor om terug te gaan als ik weer iets moet laten doen
Machiel van Dam is geestig, hartelijk, betrokken, efficiënt en geeft uitstekend advies.
Zeer deskundig advies ,goede begrijpelijke uitleg,zeer vriendelike benadering in geheel gewoon zeer goed
Snelle reacties, duidelijke antwoorden. Zeer prettige samenwerking
netjes vriendelijk en correct behandeld
Geen
Het was een zeer prettige samenwerking. Er wordt goed overlegd en geluisterd naar de wensen van klant.
Top zoals Rob en Rachel on geholpen hebben
Deskundig en snel en dat is prettig!
Soepel, efficiënt.
Bovenstaande rapportcijfers zeggen genoeg volgens mij.
Ik vond de afwikkeling van de zaken na het overlijden van mijn oom bijzonder goed en prettig verlopen.
Kwam voor het passeren van een akte van aankoop van een perceel grond. Dit notariskantoor was door de verkopende partij hiervoor aangewezen. Werden zeer vriendelijk ontvangen en kregen deskundig advies c.q. toelichting.
Heel vriendelijk te woord gestaan, altijd netjes antwoord op vragen.
Contact met Machiel erg goed, ontspannen en ter zake kundig. Veel humor ook.
zeer klantvriendelijk, geen 5-9 mentaliteit
Postbus 575
1440AN Purmerend
Dienstverlening op een hoog niveau, maar met een laagdrempelig karakter; dát kenmerkt Abma Schreurs Notarissen. Ons kantoor, met vestigingen in Amsterdam, Hoorn, Purmerend en Volendam biedt juridische ondersteuning in elke fase van uw leven. Dat kan zowel op privé als zakelijk gebied zijn. Of het nu gaat om het opmaken van een samenlevings-overeenkomst, de oprichting van een bedrijf of een hypotheekakte; onze betrokken medewerkers staan voor u klaar. De persoonlijke aandacht van een regionaal kantoor in combinatie met de uitgebreide kennis van een landelijk netwerk stelt ons in staat u optimaal van dienst te zijn.