notaris deed het goed (dhr Hofstee)
Floor M (Amsterdam) is deskundig en daadkrachtig in haar optreden. Ze komt afspraken stipt na en ontzorgt je als particulier op het terrein waar je zelf (als particuier) weinig verstand van hebt.
snel, deskundig, betrokken en bovenal er werd duidelijk de tijd genomen om eventuele vragen en andere dingen te bespreken en uit te leggen. Een zeer prettige samenwerking. Ik hoop niet snel weer een ander huis te kopen maar als dat wel het geval is kom ik zeker terug.
Wij werden via Elly Marinus doorverwezen naar Abma Schreurs. Zij heeft ons op meerdere voordelen gewezen om hier onze zaken te regelen en toen zijn wij hier op haar advies heen gegaan. Het was exact zoals zij zei; we zijn zeer deskundig geholpen, alles werd zeer goed toegelicht en alles werd netjes voor ons geregeld. We zijn heel blij dat we op haar advies zijn afgegaan en niet naar een andere notaris zijn gegaan!
Aardige lui, Goede humor!, daar hou ik wel van.
Hele nette behandeling en professioneel Geruststellend
We hebben louter positieve ervaringen met Abma Schreurs opgedaan. We zijn zeer adequaat geholpen en hebben alle informatie waar we niet naar vroegen ook gekregen. Vandaar het hoogst mogelijk denkbare cijfer. Hartelijk dank voor alles Marianne Kwakman
Prettige notaris ,nam goed de tijd voor ons al wat oudere klanten
alles ging per mail afspraken werden opgelost
De afspraak kon dezelfde week nog worden ingepland.
Van a tot z keurig, netjes en op een normale (niet decadente) manier geholpen!
Deskundige informatie in een goede sfeer.
Alles is duidelijk en vlot verlopen, en in de familie hadden wij al goede ervaringen.
Ben op alle vlakken omtrent mijn testament op een goede en keurige manier geholpen.
Alles ging prima, en de zaken werden snel geregeld.
De betrokkenheid met de klant is groot.Zeer vriendelijke benadering en staan onmiddellijk voor je klaar bij vragen of problemen.Top!
Adequaat, snel en deskundig advies.
Bij vragen snel antwoord en alles in een keer goed geregeld.
1 Alles duurt veel te lang. 2 Ik wordt niet op de hoogte gehouden van voortgang, ook niet na mijn verzoeken daartoe per mail of telefonisch.
Postbus 575
1440AN Purmerend
Dienstverlening op een hoog niveau, maar met een laagdrempelig karakter; dát kenmerkt Abma Schreurs Notarissen. Ons kantoor, met vestigingen in Amsterdam, Hoorn, Purmerend en Volendam biedt juridische ondersteuning in elke fase van uw leven. Dat kan zowel op privé als zakelijk gebied zijn. Of het nu gaat om het opmaken van een samenlevings-overeenkomst, de oprichting van een bedrijf of een hypotheekakte; onze betrokken medewerkers staan voor u klaar. De persoonlijke aandacht van een regionaal kantoor in combinatie met de uitgebreide kennis van een landelijk netwerk stelt ons in staat u optimaal van dienst te zijn.