Flexibel, snel,betrokken, aardig, meedenkend. Dit alles om op korte termijn de contracten te tekenen.
deskundige voorlichting in dit voor ons moeilijke onderwerp de door ons geuite wensen werden in de akten duidelijk verwoord.
goed zoals het hoort, maar ook toegankelijk en klantvriendelijk
Kan even niets bedenken.
tevreden over de notaris. ervaring met adm. medewerker was minder positief. Deze medewerker(ster) is inmiddels niet meer werkzaam bij Abma Schreurs. Verder zeer tevreden.
Deskundige behandeling en klantvriendelijk.
prima diepgaand advies ontvangen
Erg vriendelijk en meelevend
Zeer prettig en duidelijk contact gehad en naar tevredenheid geholpen
Prima verlopen bij verkoop pand
complimenten voor de notarieel medewerker Patricia, haar inzet en haar alertheid
Vriendelijk goede uitleg we voelden ons op ons gemaak
prettige communicatie, eerst telefonisch met Pepijn Janzen en naderhand persoonlijk met notaris Hofstee . Gewoon goed!
Snelle service. Afspraak werd snel geregeld. Juiste info werd gegeven waardoor alles goed en snel afgehandeld kon worden. Top geregeld
Deskundig onpartijdig advies
Van A tot Z betrokken, duidelijk, snel en buitengewoon vriendelijk! Net dat stukje extra persoonlijke aandacht doet zo goed wanneer je met een naar verhaal voor een notaris zit!! Nogmaals dank voor de steun en aandacht!
Ik heb mijn woning verkocht via hoekstra en van eck zo ken ik adamanotarissen en is uitstekend bevallen
Postbus 575
1440AN Purmerend
Dienstverlening op een hoog niveau, maar met een laagdrempelig karakter; dát kenmerkt Abma Schreurs Notarissen. Ons kantoor, met vestigingen in Amsterdam, Hoorn, Purmerend en Volendam biedt juridische ondersteuning in elke fase van uw leven. Dat kan zowel op privé als zakelijk gebied zijn. Of het nu gaat om het opmaken van een samenlevings-overeenkomst, de oprichting van een bedrijf of een hypotheekakte; onze betrokken medewerkers staan voor u klaar. De persoonlijke aandacht van een regionaal kantoor in combinatie met de uitgebreide kennis van een landelijk netwerk stelt ons in staat u optimaal van dienst te zijn.