Een zeer klantvriendelijk en deskundig advocaten- en notaris kantoor. Staan voor je klaar en komen met een goed advies
correct gehandeld
Bij de overdracht waren er problemen met de vordering van de VVE op de vorige eigenaar. De notaris heeft de tijd genomen om dit op te lossen.
alles prima geregeld en ook nog goede tip gehad ivm bouwer
Helemaal niks op aan te merken. Alles voldeed en ging zoals het moet.
Abma Schreurs heeft mij goed geholpen met al het papierwerk rondom mijn hypotheek en de aankoop van mijn woning.
Prima geholpen met mijn vernieuwde testament
goede ervaring zowel zakelijk als prive.
BIJ DE VERKOOP VAN ONZE WONING IS ALLES VLOT VERLOPEN
prettige overdracht verliep vlot
prettige persoonlijke benadering
Op een goede wijze behandeld, goede berichtgeving van te voren over het opsturen van de documenten. Alles is ordelijk en strikt verlopen.
Ter zake kundig; Duidelijk; Accuraat; Efficient; Zakelijk en Vriendelijk; Snel
Zeer goed geholpen door dhr Cremers met zijn duidelijke uitleg en adviezen.
Klantvriendelijk. Nemen tijd voor een uitleg
Postbus 575
1440AN Purmerend
Dienstverlening op een hoog niveau, maar met een laagdrempelig karakter; dát kenmerkt Abma Schreurs Notarissen. Ons kantoor, met vestigingen in Amsterdam, Hoorn, Purmerend en Volendam biedt juridische ondersteuning in elke fase van uw leven. Dat kan zowel op privé als zakelijk gebied zijn. Of het nu gaat om het opmaken van een samenlevings-overeenkomst, de oprichting van een bedrijf of een hypotheekakte; onze betrokken medewerkers staan voor u klaar. De persoonlijke aandacht van een regionaal kantoor in combinatie met de uitgebreide kennis van een landelijk netwerk stelt ons in staat u optimaal van dienst te zijn.