Laden reviews...
136 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat de notaris stap voor stap uitlegt wat er gebeurt. Klanten waarderen een vriendelijke sfeer en duidelijke taal. Snelheid, flexibiliteit en heldere afspraken komen meerdere keren terug. Het kantoor levert over het geheel gezien een betrouwbare en klantgerichte dienstverlening.
Het proces voorafgaand aan het tekenen was uiterst vlot en goed georganiseerd. Bij vragen werd ik snel en effectief geholpen. De betreffende notaris heeft uitstekend werk geleverd: alles is duidelijk uitgelegd op een zeer begrijpelijke manier en met een goede sfeer.
30 July 2026
S.
Beemster
Duidelijk en geruststellend
Natascha
Landsmeer
Altijd keurig op tijd van afspraak. Eerst een kopje koffie en een klein gesprekje en dan de zakelijke afwikkeling. Zeer duidelijk en correct verwoord. Dank ovor wederom u diensten. met vriendelijke groet, Rene & Trees Dordregter
Rene
Dordregter
Omdat ik altijd bij Jos Hofstede was moest ik aan de heer Kosters even wennen. Het voelde al snel goed. Hij had zich zeer goed voorbereid en mijn dochter voelde zich ook prettig bij hem .
A.E.Bouwmeester-Roeper
Bergen
Prettige ervaring met een notaris die doet wat hij moet doen.
Han
Amsterdam
Prima geregeld en goed contact .
28 July 2026
piet de boer
Bovenkarspel
We zijn goed geholpen en alles werd super duidelijk uitgelegd. Zeer tevreden!
26 July 2026
Stan
Purmerend
Fijn contact en met veel geduld alles uitgelegd.
26 July 2026
Saskia
Blokker
We hebben zonder een lange wachttijden snel een afspraak kunnen inplannen voor het verwerken van onze actes. Hierbij bleek dat de notaris veel kennis heeft van de regelgeving rondom onze acte. We kregen zelfs fijne antwoorden op vragen die we hadden over andere nog te plannen acties. Al met al top geholpen.
Friso
Purmerend
Voor vernieuwing van mijn testament heel vriendelijk te woord gestaan en ook bij het ondertekenen een positieve indruk..al met al zeer tevreden
Han
Leo
Broek in Waterland
betrokken en duidelijk, vriendelijk en in gewone mensentaal snel en vakkundig uitgelegd
Esther
Strumphler
In verband met ons aankomend huwelijk hebben wij Abma Schreurs notarissen ons testament en huwelijkse voorwaarden op laten stellen. Zeer goede en begrijpelijke uitleg, zeer vriendelijk en meedenkend wat voor ons het beste is. Kortom, een absolute aanrader bedankt voor jullie kundigheid.
Karin Tuinstra
Zwaag
Goed geïnformeerd en prima geholpen
Rob
zeer goed!
rutger
bergen
Ik ben goed geholpen. Er werd tijd genomen om mij alles goed uit te leggen.
Loes Le Blanc - Greuter
Purmerend
Bij Abma-Schreurs kregen we snel reactie, zowel bij het aanvragen van de offerte, als bij vragen tijdens het opstellen van de aktes. Je krijgt gelijk kundige mensen aan de lijn, niet iemand die alleen de telefoon beantwoord.
Gaston Remmers
Amsterdam
Wij wilden graag een wijziging in onze testamenten en hadden daarvoor een afspraak gemaakt. Samen kwamen we tot een goede constructie daarbij goed geholpen door Notaris, mevr. Mr. M.A.C. Visser. Toen we het concept lazen van wat we hadden besproken willen we daar toch nog een wijziging in en dat werd vlekkeloos aangepast met nog een nader advies er bij.. Ook werd ons goed uitgelegd wat al die ambtelijke taal betekende in gewoon Nederlands. Daar werd echt de tijd voor genomen. Heel tevreden dus over de behandeling en het resultaat.
20 July 2026
Frank
Monnickendam
Ik moest daar zijn voor een update voor mijn testament. Dit heeft Abma Schreurs gewoon perfect gedaan.
20 July 2026
Ik ben goed geholpen
19 July 2026
Ferry
Hoorn
Ik heb een fijne ervaring gehad met Abma Schreurs Notarissen bij zowel de verkoop als de aankoop van mijn woning. Ze waren zeer behulpzaam en reageerden snel op vragen en verzoeken om informatie. De communicatie was helder en prettig, waardoor het hele proces soepel is verlopen.
18 July 2026
Neha
Amsterdam
Makkelijk proces, secuur uitgevoerd, prettig contact.
16 July 2026
Marcel
Lebon
Goed, vriendelijk en professioneel geholpen
16 July 2026
Wolly
Monnickendam
Top service; snel een afspraak en meedenkend!
15 July 2026
Peter
T Veld
Dienstverlening op een hoog niveau, maar met een laagdrempelig karakter; dát kenmerkt Abma Schreurs Notarissen.
Ons kantoor, met vestigingen in Amsterdam, Hoorn, Purmerend en Volendam biedt juridische ondersteuning in elke fase van uw leven. Dat kan zowel op privé als zakelijk gebied zijn.
Of het nu gaat om het opmaken van een samenlevings-overeenkomst, de oprichting van een bedrijf of een hypotheekakte; onze betrokken medewerkers staan voor u klaar. De persoonlijke aandacht van een regionaal kantoor in combinatie met de uitgebreide kennis van een landelijk netwerk stelt ons in staat u optimaal van dienst te zijn.
Postbus 575
1440AN Purmerend