Laden reviews...
117 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat de notaris stap voor stap uitlegt wat er gebeurt. Klanten waarderen een vriendelijke sfeer en duidelijke taal. Snelheid, flexibiliteit en heldere afspraken komen meerdere keren terug. Het kantoor levert over het geheel gezien een betrouwbare en klantgerichte dienstverlening.
Makkelijk proces, secuur uitgevoerd, prettig contact.
16 July 2026
Marcel
Lebon
Goed, vriendelijk en professioneel geholpen
16 July 2026
Wolly
Monnickendam
Top service; snel een afspraak en meedenkend!
15 July 2026
Peter
T Veld
Goede ervaring, werden vriendelijk ontvangen met koffie en een ontzettend aardige dame die met ons alles door nam betreft aankoop woning.
15 July 2026
Marianne
Gedegen en correct
Jan van Oostveen
Hoorn
We doen vaker zaken met dit notaris kantoor en is goed op orde
Marco
Volendam
Fijne ervaring, alles strak en snel geregeld.
M.Mihai
Hoorn
Goed contact, leggen uit wat je allemaal kan verwachten en een duidelijke offerte. Prima dienstverlening
13 July 2026
Veerle
Platform move kan beter worden ingedeeld naar mijn mening, heel erg focus op wwft komt streng over. Uiteindelijke afhandeling op kantoor ging goed. Medewerkster deed het prima daar. Slechte review dit, ik twijfel tussen aanbevelen wel of niet maar dat kan ik niet kiezen plus dat ik niet met mijn naam op een reviewpagina wil. Ik heb liever dat dit anoniem gaat
7 July 2026
Anoniem
Goed.
7 July 2026
Erik
Zuidoostbeemster
Vragen adequaat opgepakt en uitgewerkt
5 July 2026
Ron Gerritsen
PURMEREND
Goed geholpen en goede uitleg
3 July 2026
Petra en johan
Purmerend
Een moeilijk en nogal zwaar onderwerp, vraagt specifieke aandacht en kennis.
2 July 2026
Wim Jongbloed
Monnickendam
Het begin van het aankoop proces van onze woning was moeizaam. Afstandelijk, onbereikbaar en weinig rekening houdend met persoonlijke voorkeuren zoals afspraak in Hoorn maken terwijl wij in Amsterdam woonden en ze daar ook een kantoor hebben. Het teken moment werd over genomen door Eelco Kosters en hij heeft ons erg goed bijgestaan en van advies voorzien. Daarnaast ook nog nazorg geleverd door een afrondend telefoongesprek te houden met ons.
2 July 2026
Bram
Amsterdam
maar het is jammer dat de afwikkeling lang heeft moeten duren .
1 July 2026
ria van zuijlen
Fijn xontaxt, deskundige uitleg
30 June 2026
Corine Lindeboom
Hoorn
Prima uitleg van de documenten, professioneel en vriendelijk.
30 June 2026
Jeanine
Amsterdam
Notaris is voor vele acadabra, ze hebben me goed door het proces geloodst, prettige samenwerking.
29 June 2026
Cornelis
Hoorn
Er moest een Akte van Erfdienstbaarheid worden opgesteld. Het duurde weken voordat ik daar een concept van ontving. Ik nam hiervoor diverse keren contact op met het kantoor, zowel telefonisch als via e-mail. De telefoon werd verschillende keren niet opgenomen en als hij wel opgenomen werd, kwam ik in een wachtrij terecht, waarna ik na 30 minuten wachten de telefoon opgehangen heb. Ook op e-mails werd niet snel gereageerd, soms wel, met de boodschap dat er zsm gereageerd zou worden, wat dan vervolgens niet gebeurde. Uiteindelijk is het gelukt om de Akte te tekenen en het contact met die notaris was prettig.
28 June 2026
Marjan
Brandenburg
Wij hebben het contact met Marielle Visser als bijzonder prettig ervaren en hopen haar nog lang als onze notaris te behouden. Ze denkt actief mee, is laagdrempelig in het contact, persoonlijk en zeer deskundig. Daarnaast is ze gewoon een fijn mens. We hadden meteen een goede klik, wat ontzettend belangrijk is bij gevoelige onderwerpen zoals het opstellen van een testament.
27 June 2026
Janine
Snel , netjes geholpen.
Roberto
Hoorn
De dienstverlening van dit notariskantoor is uitstekend. Altijd fijn geholpen !
Elisabeth- Monika
1634EE Scharwoude
Wij kwamen voor een 'simpele 'samenleef overeenkomst en 2 testamenten. Echter door het maatwerk advies is dit veel breder opgepakt en in orde gemaakt. Waarvoor veel dank.
Jeroen
Purmerend
Alles zaken waren snel afgehandeld. Uitleg en informatie voorafgaande was duidelijk.
Marcel
Zwaag
Prettige notaris met tijd voor vragen en heldere communicatie.
21 June 2026
Jan
Purmerend
Dienstverlening op een hoog niveau, maar met een laagdrempelig karakter; dát kenmerkt Abma Schreurs Notarissen.
Ons kantoor, met vestigingen in Amsterdam, Hoorn, Purmerend en Volendam biedt juridische ondersteuning in elke fase van uw leven. Dat kan zowel op privé als zakelijk gebied zijn.
Of het nu gaat om het opmaken van een samenlevings-overeenkomst, de oprichting van een bedrijf of een hypotheekakte; onze betrokken medewerkers staan voor u klaar. De persoonlijke aandacht van een regionaal kantoor in combinatie met de uitgebreide kennis van een landelijk netwerk stelt ons in staat u optimaal van dienst te zijn.
Postbus 575
1440AN Purmerend