We zijn zeer positief zoals alles gegaan is en de mensen hebben vakwerk geleverd!
Eerlijke voorlichting.Prettige benadering van de klant.
Ze kunnen snel schakelen bij Marco Marknesse Woonadviseurs. Binnen één week hebben ze een nieuwe pvc-vloer gerealiseerd in ons chalet. Mooie kwaliteit, prachtig gelegd. We zijn heel tevreden over het advies en de uitvoering van het werk.
Planning reparatie kan beter,planner en buitendienst moeten duidelijk weten van adres etc.
Beste IJsbrand, Bedankt voor je reactie, wij zullen hier secuurder op toezien. Inderdaad liep het niet soepel, toen wij eetkamerstoelen voor reparatie op het ene adres moesten ophalen, en later op 2 verschillende adressen weer moesten bezorgen. Gelukkig hebben wij de planning diverse keren goed aan kunnen passen, nadat de stukadoors niet op tijd klaar waren bij de oplevering van de nieuwe woning.
Ervaring was positief. Keurig te woord gestaan. Hele traject van 1e gesprek t/m levering is plezierig en correct verlopen.
Prima bedrijf
Mijn ervaring is goed, ook vooral met de mensen die het hebben gelegen.
Een plezierige winkel en medewerkers. Werd goed geluisterd naar onze wensen en van daar uit vakkundig advies gekregen.
zeer prettig onvangen en goed geholpen door annemarie.
Gewoon tevreden. Prima advies en know how. Geen vakantie hulpjes die advies proberen te geven.
Op het lange wachten na maar jullie zijn ook afhankelijk van leveranciers), prima afgeleverd en we zijn blij met de bank.
Altijd naar tevredenheid behandeld.
Wij kwamen voor hoofdkussens, daar kwam uiteindelijk nog een fauteuil bij! Goed en prettig geholpen
Aandacht vrijheid super
Mooie winkel met kwaliteit spullen. Offerte recht toe recht aan, duidelijk. In overleg heeft Marco zelfs onze kast ca 3 wkn nog in opslag gehouden zonder problemen o.i.d. En met het plaatsen was het snel en goed!! Top winkel met een top product
Marco Marknesse is een winkel waar je goed advies krijgt. Daardoor hebben wij nu een mooi huisje. Bert-Jan bedankt voor het advies.
Prima en keurig verzorgd, snelle levering! 👍
Oosteinde 14
8316BL Marknesse
Wat een gemak, alles onder één dak. Bij Marco Marknesse Interieurs creëren we samen een interieur waar je elke dag blij van wordt. Als complete woninginrichter bieden wij een uitgebreide selectie meubels, bedden, keukens, vloeren en raamdecoratie van topkwaliteit. Wij helpen je met een persoonlijk advies en vakkundige montage.