Leuk geholpen,goede prijs/ kwaliteit verhouding.
Marco werkt gewoon zoals het hoort. Je ontvangt wat je hebt gekocht, op het tijdstip zoals gepland. Goed werken met de mannen van Marco!
alles duidelijk uitgelegd
Goed advies en een snelle levering
de verkoop de levering vooral de mensen ongedwongen en attent
Er wordt echt met je meegedacht. Heel klantgericht!
Goed en de medewerkers zijn, bij het opbouwen van kasten zeer deskundig en goed op elkaar ingespeeld,
Kwaliteit en Vakwerk!
Vriendelijk ontvangst en een goed advies
Een goed bedrijf met een zeer goede service. Wij zijn prima geholpen.
Ruime keus, goede voorlichting en netjes geholpen. Verstand van zaken en wat de klant wil wordt goed ingeschat. Als iets niet helemaal naar verwachting gaat wordt het in overleg en goed opgelost. Levertijd is afhankelijk van de fabrikant, maar zodra de spullen binnen zijn worden ze op afspraak netjes gebracht.
prima geholpen, goed meegedacht met onze woonwensen!! Helaas de verkeerde kleur vloer geleverd ,wat voor wat ongemak heeft gezorgd, maar ook dit goed en snel opgelost.
Vriendelijk, behulpzaam,niets te veel
je word met rust gelaten en als je even aangeeft dit vindt ik mooi wordt je prettig geholpen wat ik fijn vind wand er is niets minder dan een opdringend verkoper
Jullie hebben de bestelling goed afgehandeld; waren beschikbaar voor vragen etc. Dus: top!
Goede service en meedenken met de klant
Ik had een bed besteld maar hij werd steeds maar niet geleverd en de hele tijd werd de levering een week uitgesteld. Maar misschien is dit niet uw fout, maar de fout van de leverancier!
ik ben prettig en vakkundig geholpen de levertijd was binnen de afgesproken tijd de stoel voldoet aan de verwachtingen
Altijd vriendelijk,niet opdringerig,alles is netjes gewoon een fijne zaak om even naar binnen te lopen ,zal ik zeker aanbevelen.
goed en waardig bedrijf geeft goed advies wat het beste voor de klant is
prima, ga zo door
Oosteinde 14
8316BL Marknesse
Wat een gemak, alles onder één dak. Bij Marco Marknesse Interieurs creëren we samen een interieur waar je elke dag blij van wordt. Als complete woninginrichter bieden wij een uitgebreide selectie meubels, bedden, keukens, vloeren en raamdecoratie van topkwaliteit. Wij helpen je met een persoonlijk advies en vakkundige montage.