Let op de kleine dingen, tijdens het bezorgen

Winkel positief, maar bezorgen, van de bank en andere meubels, slordig. Muur beschadigd, streep/kras op de vloer, deurstop er afgelopen. Van de bank is de hoofdsteun nog niet gemaakt.

toppy

geweldig geholpen en altijd vriendelijk personeel/eigenaar

Prettige samenwerking

Mijn ervaring met Marco Wonen is zeer positief. Goed geholpen en er werd actief mee gedacht ! Werkzaamheden vlot ingepland en soepel verlopen. Een eind resultaat waar ik heel blij mee ben !

jammer dat er een communicatie probleem was

opeens stond ? en? van woonadviseurs Marco voor de deur , een week te vroeg. Maar ze zijn begonnen volgens hun orde. Dat is allemaal prima verlopen. Alleen werd s`morgens 1 ? terug geroepen, en is bij de andere klant gebleven. de andere medewerker is bij ons gebleven, Alles was klaar, wel iets later in de tijd.

Gemoedelijke zaak ,mooie spullen

Eetkamerstoelen gekocht, werden goed geholpen en stoelen werden snel geleverd.

duidelijk vriendelijk adequaat en attent

duidelijk vriendelijk adequaat en attent

Zie opmerkingen.

Goede bediening, goede service en stipte levering.

Ruime keuze, en netjes binnen de aangegeven tijd geleverd.

Voor een nieuwe tafel zijn wij bij Marco Marknesse terechtgekomen. Prima service en goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij komen hier in de toekomst zeker terug.

Betrokken waardoor goed advies met super mooi resultaat!

betrokken door mee te denken, d.m.v. wat past bij ons , misschien wel de nieuwe lijn meubels die binnen komen Stuur wel even wat foto`s als het binnen is. advies van interieur styliste en het zelf langs komen en dan advies geven over de gordijnen

Zeer goed geholpen

Goed geholpen door Annemarie Brouwer , leuke meid en verstand van zaken. Alleen jammer dat jullie geen Stretless in jullie verkoop programma hebben. Met vriendelijke groet Klaas en Jos Geerts M'nesse

al jaren lang goed en vriendelijk geholpen met kwaliteit aan producten

al jaren lang klant altijd klantvriendelijk geholpen met goede producten en service super bedrijf/team !!

Blij met ons nieuwe bed 💤💤

Vlot in elkaar gezet

Prima service, goed en duidelijk contact.

Betrouwbare hulp bij het maken van een keuze, geen onzin verhalen, afspraken worden nagekomen, zeer klant vriendelijk!!

redelijk goed

Er zat een fout in een aantal laminaat delen. De gordijnen heb ik lang op moeten wachten en er zat eerst een weeffout in wat mij niet direct is meegedeeld. daarna heeft het lang geduurd en heb ik er verschillende keren achte aan moeten bellen.

Zeer goede service na de Garantie Periode

Hebben wij met Albert naar een goede oplossing gezocht, en zijn we voor beide Tevreden uit gekomen. Bedankt Albert

prettig, zorgveldig en kwaliteit

Zeer goed advies, prettige bediening. Volgens afspraak levering. Kwaliteit

Wij zijn erg tevreden met het Tv-meubel en over de service van MM hebben we niets te klagen.

Winkel in de buurt, nette service.

prima advies en mooi geleverd

prima advies en mooi geleverd

Vriendelijk, meedenkend en attent

Fijne mensen om zaken mee te doen

klantvriendelijk

Onze ervaring met Marco Marknesse was prima. Stoel om uit te proberen beviel goed en is blijven staan tot de nieuwe stoelen geleverd zijn.

in 1 woord prima

in 1 woord goed

Prima verzorgd

Iets minder inzet dan afgesproken maar prima opgelost door langer door te werken. Contacten waren zeer goed.

Geweldige service

We zijn zeer tevreden met Marco. De Sales, installatie en nazorg was top en iedereen dacht heel fijn en vlot mee. Een aanrader! Onze vloer is prachtig.

Oosteinde 14

8316BL Marknesse

0527-201248

Over Marco Marknesse Interieurs

Wat een gemak, alles onder één dak. Bij Marco Marknesse Interieurs creëren we samen een interieur waar je elke dag blij van wordt. Als complete woninginrichter bieden wij een uitgebreide selectie meubels, bedden, keukens, vloeren en raamdecoratie van topkwaliteit. Wij helpen je met een persoonlijk advies en vakkundige montage.