Fijne mensen,en goede service.

Prettig geholpen, kennis van zaken.

Goed voor mekaar

Vriendelijk

Leuke mensen en goede kwaliteit meubels

De service was ook heel prettig. Als ik belde dan stond er altijd iemand klaar om te helpen.

Prettige ervaring.Goed geholpen.

Mijn ervaring in jullie zaak is Positief.Paar keer geweest voor definitieve aankoop. Er werd ruim de tijd genomen,ideeen aangedragen. Prettig dat ik stalen mee naar huis mocht nemen en zelfs een kleed! Vertrouwen in de klant! Bedankt!

Heel goed advies gehad en alles zeer netjes afgeleverd.

De jongens werken zeer nauwkeurig en netjes! Wij zijn zeer tevreden!

Tevreden

Een professionele, vriendelijke en klantgerichte organisatie. We zijn tevreden!

Top service

Zowel in de begeleiding voor de keuze van vloer, bed en bank tot levering en plaatsing helemaal top. De vinylvloer is met de grootst mogelijke zorg passend in de woning gesneden en met dezelfde zorg zijn de meubelen gebracht en geplaatst.

Erg goed

Goed geholpen in winkel en correct geleverd.

Goed geholpen in winkel en correct geleverd.

Alles volgens afspraak!

Goed geholpen, goede kwaliteit!

Goed had het ook aan kennissen doorgegeven en hebben ook besteld.

Wij gingen naar binnen om informatie te vragen en kwamen er uit met twee bestelde toppers. De uitleg was zo luid en duidelijk dat we besloten om deze te kopen. Alleen er werd ons verteld dat het 3/ 4 weken ging duren. Echter werd dit 7 weken, vonden wij wel erg lang. Ook omdat wij er zelf achter aan moesten bellen. Verder was de service goed.

Deskundig advies, prettig contact.

Al bij het eerste bezoek ontstond een prettig contact. Aan de hand van veel matrassen kregen we een deskundig aankoopadvies. Helaas was de leveringstijd langer dan aangegeven en is er tijdens die vertraging geen contact met ons opgenomen. Dat is een verbeterpunt.

Bijna prima!

Communicatie was prima. Duurde best lang dat de bank geleverd werd, maar dat kwam door de leverancier. Alleen toen ze de bank brachten waren ze het vilt onder de poten vergeten. Hebben we zelf nog opgehaald. Vonden wel jammer dat ze dat niet alsnog geregeld hadden. Want die van jullie is altijd beter voor zo’n bank!

Geweldige winkel om te shoppen

Klantvriendelijk en service gericht personeel. Bezorging optimaal uitgevoerd.

Voor herhaling vatbaar

De beloofde bevestigingsmail is niet aangekomen

gastvrij, meedenken en ruim de tijd voor mij nemen

zie boven

Werden netjes geholpen in de zaak en de Jongens die de matrassen hebben bezorgd verdienen een compliment. Keurig afgewerkt.

goed geholpen

Super goed !

Goed advies gekregen tijdens aanschaf van een bed. Levertijd liep volgens planning. Tijdens levering ontbrak 1 onderdeel, deze is dezelfde middag nog geleverd en bevestigd. Super service en kundige mensen.

prima geholpen

mooie meubelen en prima geholpen en goede levering

Marco Marknesse voor de juiste kennis

Ik had al erg lang last van mijn schouders, dus toch maar eens om een nieuw kussen kijken. Ik had zelf de keus voor een wat zachter kussen. Maar de verkoper van Marco vroeg me even te gaan liggen en keek aar mijn houding en adviseerde me een harder kussen omdat mijn houding met het zachtere kussen niet goed was. Na een week met het juiste kussen van mijn schouderklachten af. Verkopers met kennis dus bij Marco Marknesse Bedankt!!

Wij hebben goede ervaringen met MM zowel voor de meest recente aankoop als eerdere aankopen.

Klantvriendelijke bediening zowel in de winkel als bij het bezorgen. Wij zijn zeer tevreden over het geduld van de verkopers om ons te woord te staan en ons uitleg te geven op onze vragen. Er was alle tijd om onze aankoop uit te proberen. Ondanks de corona-crisis was het bezorgen perfect en precies op de afgesproken tijd. Alle lof!

Zeer tevreden over Albert. Top!

Goede service, helder in communicatie en denkt actief mee. Straalt daarbij rust uit. Top!

Advies, verkoop & bezorging goed, afgesproken levertijd ruim overschreden zonder enige communicatie.

Zie bovenstaande

Oosteinde 14

8316BL Marknesse

0527-201248

Over Marco Marknesse Interieurs

Wat een gemak, alles onder één dak. Bij Marco Marknesse Interieurs creëren we samen een interieur waar je elke dag blij van wordt. Als complete woninginrichter bieden wij een uitgebreide selectie meubels, bedden, keukens, vloeren en raamdecoratie van topkwaliteit. Wij helpen je met een persoonlijk advies en vakkundige montage.