ook al viel eigen medewerker uit, de klus werd keurig geklaard door een ander bedrijf.
Wij werden goed behandeld / de prijzen zijn goed en de kwaliteit was heel goed. m.v.g. R. Hakvoort
aardige medewerkers.
De afspraken worden goed nagekomen. De adviseuse was erg meedenkend.
Van A tot Z was alles goed geregeld en verzorgd.
Prima advies en levering. Afspraken worden keurig nagekomen. Plaatsing van meubels ging met goede zorg en voorzichtigheid. Kortom, heel tevreden!
Duidelijkheid, snelheid, meedenken
prima service, vriendelijk personeel, reële prijsstelling
prettig gesprek. en mooie meubelen
Daadwerkelijk goede tips en adviezen, bij de keuze (verkoop gesprek )
Prettige samenwerking, goed advies en goed werk
Netjes behandeld
snelle levering 1 dag goed geholpen tijd en aandacht voor je als klant
de betrokkenheid
harttelijke ontvangst/klantvriendelijk/afspraken zijn nagekomen., ik kom zeker terug.
Verkoper heeft aan huis advies gegeven
alles goed gereageerd per E-mail, bestelling is ook via E-mail verlopen op tijd afgeleverd, geen op of aanmerkingen.
het is in de buurt
Oosteinde 14
8316BL Marknesse
Wat een gemak, alles onder één dak. Bij Marco Marknesse Interieurs creëren we samen een interieur waar je elke dag blij van wordt. Als complete woninginrichter bieden wij een uitgebreide selectie meubels, bedden, keukens, vloeren en raamdecoratie van topkwaliteit. Wij helpen je met een persoonlijk advies en vakkundige montage.