Prima, net als vorige keer. Degene die bij ons de shutters en vitrage opgehangen of geplaatst heeft, had ons eerst kunnen vragen op welke manier wij dat wensten, nu moesten de shutters en de gordijnrail veranderd worden. Verder was de samenwerking prima.
gewoon doorgaan!! wat goed is kun je niet verbeteren!!
Zeer tevredenm, alleen bepaalde items hadden een veel langeren levertijd dan verwacht (in eerste instantie toegezegd).
Toen wij ons zouden informeren over alles wat er vast zit aan de aanschaf van een nieuw bed, leidde de aandacht van de adviseur er toe, dat wij de knoop in hetzelfde gesprek door konden hakken.
Goede ongedwongen zaak
Leuk verkoop team, eerlijk open en direct. Ze weten waar ze over praten
ben vriendelijk geholpen in de winkel,kreeg over laminaat twee verschillende offertes per email,dus dat was een beetje lastig. zat een aantal weken over de levertijd. ondanks alles wel tevreden
Leuke winkel met vriendelijke personeel
Slechte ervaring. Geen klantvriendelijkheid te bespeuren, afspraken worden niet nagekomen. We moesten zelf drie keer bellen om informatie te krijgen en drie keer ipv 1 keer vrij nemen. Kost uren en dus geld. Wij werken ook gewoon. De eerste keer, miste een profiel. Tweede keer was het profiel niet in orde en de derde keer kwam de monteur uren later dan gepland. En als ik niet had gebeld, had de zonwering er nog niet gehangen. Als ik jullie bedrijf was zou ik na de eerste slechte ervaring deze klant de hoogste prioriteit geven. Klantbenadering beneden alle peil. Product perfect, maar ja, dat is van Luxaflex en niet van Marco Wonen.
Beste Helma, Bedankt voor uw reactie, wij zullen hier zeker lering uit trekken! Wanneer Luxaflex de eerste keer een verkeerd product levert, en de 2e keer een verkeerd profiel krijgen wij dit wel volledig op ons brood. Dat neemt niet weg dat wij beter hadden moeten communiceren, en de laatste keer op tijd hadden moeten komen. Nogmaals onze excuses.
Recentelijk pvc vloer en zitkamermeubelen gekocht. Uitstekend adviesgesprek gehad. De service ging zo ver dat de stoelen uit de showroom zijn gebracht aan huis voor de beeldvorming. De pvc vloer binnen 2 weken gelegd en de meubels waren er sneller dan was afgesproken.
bij afleveren van bankstel hebben we geen reiniging/verzorg setje gehad voor onze leren bankstel. hier is wel over gesproken bij de aankoop????
Prima service en mooie eigentijdse producten.
Prima service!
De PVC is keurig gelegd maar de afwerking van de metalen strip is erg matig, de strip is zo scherp in de hoek waar je langs loopt dat het erg gevaarlijke situaties oplevert (broeken scheuren, schaafwonden).
Beste Judith, Bedankt voor je reactie. Jammer dat je nog niet helemaal tevreden bent, ondanks dat wij de zwarte strip nog hebben vervangen door PVC strookjes in de RVS strip te leggen. Wij kunnen nog even kijken of wij de hoek van 90 graden iets kunnen afzwakken, zodat deze minder scherp wordt. Wij zullen hierover een afspraak met jullie maken.
als er iets uitloopt door bv bestelling ofzo neem dan even contact op met de klant de actie kan beter uit het bedrijf dan van de klant komen!
Zeker aan te bevelen!
Prima service en mooie producten
Klantgerichtheid
Snelle levering!
Oosteinde 14
8316BL Marknesse
Wat een gemak, alles onder één dak. Bij Marco Marknesse Interieurs creëren we samen een interieur waar je elke dag blij van wordt. Als complete woninginrichter bieden wij een uitgebreide selectie meubels, bedden, keukens, vloeren en raamdecoratie van topkwaliteit. Wij helpen je met een persoonlijk advies en vakkundige montage.