De aflevering ging bijna 2x mis. Eerste keer niet gelukt; de 2e keer kwam men veel te vroeg; ik kwam de auto in het dorp tegen, ze waren al aan de deur geweest!
Geachte Fam. Verwijs, wij betreuren het dat we niet op de afgesproken tijd aanwezig waren. wij zullen in het vervolg meer tijds marge inbouwen met het afspreken!
Van A tot Z zeer tevreden !
Enorm tevreden met onze nieuwe bank. Hij zit lekker en staat mooi in het interieur. Wel moesten we wat langer wachten en dit was lastig omdat ik mijn eigen bank al had verkocht. Bij afleveren kregen we nog een mooi kussen cadeau, bedankt daarvoor. Ook ons bed hebben we in het verleden bij jullie gekocht en het bevalt nog erg goed. Vriendelijke groeten, Tanja Bakker.
Prettig geholpen en zeer tevreden met het eindresultaat
In juli besteld en in november geleverd is wat lang. De afhankelijkheid van fabriek en leverancier is hieraan debet, naar ik begrijp. Is dit te beïnvloeden? Bij "producten" heb ik "projectinrichting" ingevuld bij gebrek aan het juiste producthokje. Onze levering betrof nl. een dressoir en een salontafel.
goed niks mis mee perfeckt netjes
Zeer positief! Zeker aan te bevelen.
zie beoordeling
Als zakenmens ben ik gewoon te onderhandelen. Bij Marco Marknesse lukt dat totaal niet. De prijs wordt eenzijdig vastgesteld. Dat komt niet erg professioneel over. Het maakt vooral daarom dat ik MM niet zal aanbevelen bij anderen. Het is (ook) in Nederland gebruikelijk om over kortingen bij de aanschaf van meubelen te kunnen onderhanden, zeker wanneer het om grote aankopen gaat (> € 10.000). Om deze reden hebben wij het grootste deel van de meubels (kasten, tafels, dressoir, eetkamerstoelen) toch maar elders gekocht. We hebben uiteindelijk alleen een hocker, een bank en twee stoelen bij MM gekocht. De liefde kan nu eenmaal niet van één kant komen. Dit is m.i. ook een belangrijke verbeteroptie voor MM. Een iets lagere winstmarge, en véél meer omzet..
gewoon goed, snelle levering.
Aflevering 18 weken beter erg lang niet van te voren zeggen dat de bouwvak vakantie er tussen zit aanbetaling doen zal ik zeker geen tweede keer meer doen
prima ervaring en mooi dicht bij huis.
Uitstekende ontvangst, reservering waargemaakt, levering volgende dag!!
zie boven
goed, wij hopen wel op een spoedige nalevering van een hor.
ja, welgoed in het algemeen, maar wacht nog steeds op reparatie vouwgordijn in woonkamer die nier omhoog of omlaag wil, groeten
goed behandeld
Oosteinde 14
8316BL Marknesse
Wat een gemak, alles onder één dak. Bij Marco Marknesse Interieurs creëren we samen een interieur waar je elke dag blij van wordt. Als complete woninginrichter bieden wij een uitgebreide selectie meubels, bedden, keukens, vloeren en raamdecoratie van topkwaliteit. Wij helpen je met een persoonlijk advies en vakkundige montage.