Zie rapportcijfer
1 persoonlijke aandacht 2 ruime keuze 3 mening van klant wordt gerespecteerd 4 vakkundig advies
Prettig winkel en goed contact met personeel.
winkelen in een overzichtelijk geheel met een betrouwbaar advies gegeven door gemotiveerde medewerkers dat is van der Wal. Ga zo door.
Prettige binnenkomst, wordt netjes te woord gestaan men weet waar ze het over hebben. Goed inzicht wat de klant wil.
Ben enorm geholpen door de werknemers in Leerdam met name W.den Hartog heeft mij ontzettend geholpen met het uit kiezen van mijn nieuwe interieur op mijn schip, wat welliswaar nog geleverd moet worden,maar heb daar alle vertrouwen in.
Prima deskundig en samenhangend advies bij de keuze een inrichting met oog voor de details.
PRETTIGE WINKEL OM ZAKEN MEE TE DOEN
Toen wij ons bed wilden uitzoeken hebben we een middag in de zaak op bed gelegen. Waarbij ik bijna in slaap viel! De wijntjes om te proosten op het aangeschafte artikel is altijd leuk!
Professionele aanpak met prettig en persoonlijk advies.
Bij Van der Wal krijg ik een thuisgevoel. Begrijpen mijn smaak. Geven goed advies in totaalopbouw. Nooit iets gekocht waar ik achteraf spijt van heb. Ben stuk voor stuk erg blij met de aankopen die ik daar heb gedaan. Geweldige mensen achter het label. Ga aub zo door!
we worden al jaren goed geholpen en met name Wilco is een goede adviseur die goed in speelt op de klantbehoefte
Wij zijn al jaren zeer tevreden over v.d.Wal dat is de reden dat wij voor ons nieuwe appartement in Den Bosch ook weer alles bij hun besteld hebben.
Wij zijn blij en tevreden met de door ons aangekochte kast. Na een goed adviesgesprek werd de kast, precies conform afspraak geleverd en gemonteerd. Aardige mensen over de vloer. Het mooiste was nog dat ze een dag later nog even nabelden over de montage. Of alles goed was gegaan! Super service! (overigens: de hele familie is weg van onze nieuwe kast, net als wij!)
Goede service en antwoord op vragen.
We worden altijd op een prettige manier geholpen met veel persoonlijke aandacht.
Afhankelijk van de persoon die je treft, is de service, deskundigheid en vriendelijkheid tussen goed en geweldig. Wij hebben een enorme klik met de verkoper die ons ook bij elk bezoek en/of telefonisch contact te woord staat. Hierdoor komen we telkens weer bij Van der Wal terug.
Betrouwbaar en goed.
Zoals uit de enquete blijkt: wij zijn zeer tevreden klanten. Ik heb geen enkele negatieve ervaring. Ik wens jullie van harte veel succes met jullie prachtig bedrijf en voor nieuwe meubels komen we graag weer bij jullie langs.
Was al lang op zoek naar een andere inrichting van het zitgedeelte. Bij v/d Wal alles in 1x gekocht. Prima adviseur, die de grootte van de zithoek uitpaste en vervolgens geen moeite schuwde om meubels aan te slepen en geen last van mijn besluitteloosheid liet blijken.
Niks is te gek, als je iets wilt gaan ze het regelen.
prima mensen, en goede service
Techniekweg 8
4143HV Leerdam
Sinds 1860 houdt Van der Wal Interieurs zich bezig met de verkoop van meubelen en stoffering en het geven van advies op het gebied van woninginrichting. In al die jaren hebben wij geleerd dat service en kwaliteit twee belangrijke pijlers van ons bedrijf zijn. Nu onderscheiden wij ons door op een toonaangevende wijze moderne meubelen en stoffering aan te bieden.