- goede assortiment - vriendelijke verkoop - mooi ruime en overzichtelijke zaak - persoonlijke aandacht
Met alle aandacht ontvangen, nemen alle tijd. Vriendelijk, geduldig en meedenkend.
klantvriendelijk, betrouwbaar, niet opdringerig, hebben de meubels in ontvangst genomen zonder aanbetaling of betaling geeft dan ook vertrouwen wederzijds
De mannen die de bank kwamen afleveren waren super aardig en voorzichtig. Heel fijn!!
Goed advies aardige kerel die Wilco
Mooie en ruim opgezette winkel met kwaliteitsproducten. Wij zijn heel goed geholpen. Heel vriendelijk geholpen met veel kennis, meedenken met koper en een prima service. Complimenten! Een topzaak.
prachtige winkel, prachtige mensen.
Goed geholpen en meegedacht aan onze wensen.
Heel goed geholpen bij aankoop. alles daarna volgens afspraak . Niets op aan te merken.
Snelle reactie op verzoek om offerte. Acceptabel bod. Makkelijk te regelen dat offerte werd omgezet in feitelijke koop. Snellere levering dan genoemd.
Prima, ga zo door.
Er wordt altijd gezocht naar een passende oplossing voor de klant.
Aankoop bij Van der Wal n.a.v. eerdere aankopen met positieven resultaten.
goed luisterend; goed geholpen om te eontedekken wat we echt wilden
een zaak waar het personeel kan luisteren naar de wensen van de klant en daarna een deskundig advies geeft. dat geeft vertrouwen en maakt dat de klant een volgende keer weer in deze zaak terug zal komen.
Goed geholpen
Al jaen geleden eerste aankoop gedaan, toen plezierig en nu opnieuw
Via de Showroom van Harvinck in Ijssselstein. Uiters betrouwbare en zeer vriendelijke bezorgers
Persoonlijke aandacht en meedenken met de klant (ipv kan niet) zijn echte pluspunten van dit bedrijf.
Goede advisering, goed product, naar volle tevredenheid.
Prettige ontvangst in de showroom, niet opdringerig, snelle levering, geen op of aanmerkingen
Vrijblijvend rustig kunnen rondkijken in de showroom, maar direct assistentie wanneer gewenst. Aandacht en meedenken door adviseur, ook over aanpassing aan eerder geleverde meubels. Bereidheid om te onderhandelen over prijs. Aandacht en service bij levering;
Levertijd sneller dan verwacht
Techniekweg 8
4143HV Leerdam
Sinds 1860 houdt Van der Wal Interieurs zich bezig met de verkoop van meubelen en stoffering en het geven van advies op het gebied van woninginrichting. In al die jaren hebben wij geleerd dat service en kwaliteit twee belangrijke pijlers van ons bedrijf zijn. Nu onderscheiden wij ons door op een toonaangevende wijze moderne meubelen en stoffering aan te bieden.