Fijne ruime toonzaal. Veel aanwezig
Plezierig geholpen. Mocht de stoel mee naar huis nemen om te kijken hoe het stond.
zie boven, zegt genoeg volgens mij. Positieve benadering en goede adviezen van Wilco.
Wij kennen deze winkel al sinds jaren en weten dat deze regionaal goed staat aangeschreven. De categorieën waarbij nvt is ingevuld, daarmee zijn wij nog niet bekend daar wij vorige week maandag een stoel kochten die donderdag daarop al geleverd werd. Daarom is iets als garantie nog niet te beantwoorden (en dat hoop ik zo te houden!)
Prettige medewerkers, helder advies, geven veel aandacht.
reeds in nov 2014 besteld hoewel verhuizing pas in april 2015 zou plaats vinden. Gaf geen enkel probleem. Bestelde artikelen op afroep geleverd in Den Bosch, ging ook allemaal prima.
Geweldige service voor een geweldig bed!
Via internet (Leolux) bij Van der Wal terechtgekomen. Prima zaak waar je rustig het assortiment kunt bekijken. Prima van advies voorzien. Zelfs thuis geadviseerd i.v.m. kleuren.
Betreft in algehele zin, advies, service, garantie, kwaliteit
Correcte en vriendelijke benadering in de winkel. Vriendelijke bezorgers. Verpakkingsmateriaal werd meegenomen. Afwijkende montage van meubel-poten precies zoals afgesproken.
Carla is een vakvrouw, gedreven en eerlijk
Prima winkel en goede, prettige sfeer om te kopen. Goede service
op tijd leveren.
vriendelijk en deskundig personeel
Prima advies / begeleiding ( Dhr. Hartog ) bij ons éénmalige bezoek aan Leerdam. De aflevering, enkele weken later, was keurig. Ondanks de afstand komen wij zeker nog weer eens binnenkort!
opmeten van de gordijnen. Te korte rails opgemeten voor aanbouw. Netjes opgelost door medewerker die ze heeft opgehangen.
Prima geholpen en goed meegedacht. Snel schakelen, kom zeker terug.
Wij zijn zeer tevreden over de levering van de meubels. Keurig conform afspraak geleverd. Er ging één dingetje mis: een van de medewerkers had een foutje gemaakt bij het ophangen van de kast, dit kan altijd gebeuren, het gaat erom hoe men hier vervolgens mee omgaat en ik moet zeggen:perfect. Teveel geboorde gaatjes konden we op hun kosten laten repareren. Toen er geen kosten kwamen omdat we eea zelf hebben kunnen repareren, heeft de eigenaar bij wijze van compensatie op eigen initiatief korting gegeven op een nog lopende bestelling.
Techniekweg 8
4143HV Leerdam
Sinds 1860 houdt Van der Wal Interieurs zich bezig met de verkoop van meubelen en stoffering en het geven van advies op het gebied van woninginrichting. In al die jaren hebben wij geleerd dat service en kwaliteit twee belangrijke pijlers van ons bedrijf zijn. Nu onderscheiden wij ons door op een toonaangevende wijze moderne meubelen en stoffering aan te bieden.