Er wordt praktisch meegedacht met de klant zonder commerciele drijfveer.
Altijd fijn zaken doen de medewerkers laten je in je waarden, waardoor beide partijen met een goed gevoel een deal sluiten.
ruime sortering, ruime tijd voor deskundige voorlichting, neemt oude spullen mee voor recycling.
het betrof de levering van een hocker van Harvink, die ik bij Harvink had bijbesteld.
Ik ben heel erg goed geholpen door Carla, waardoor ik in één keer een keus heb kunnen maken en meteen bestellen.
Mooie producten en aardige medewerkers.
Keurige behandeling en aardige mensen.
Eerste indruk goed, prettig geholpen, ik wist wat ik wilde en dit was er ook, veel van het assortiment sprak mij niet aan maar wat ik wilde was er en daar goed advies over gehad.
Prima adviseurswerk
Prettige zaak en geven de klant het gevoel rustig te kunnen kijken, en als er vragen zijn goed en deskundig advies.
Verkoopster nam ruim de tijd voor advies. Ook sympathiek dat er voor een lunch werd gezorgd. De Artifort bank Mare staat heel mooi en het kleuradvies is heel goed.
Kregen heel veel aandacht.
Drie personen ontmoet. Drie maal professioneel.
Prachtige winkel, heerlijke koffie (en andere verwennerij!), sfeervolle. warme ontvangst. Het maken van een 3D waardoor je goed inzichtelijk krijgt wat de nieuwe meubels voor jouw woonkamer kunnen doen is heel erg fijn. We hebben onze aankoop en de aflevering als zeer positief ervaren!
Prettige sfeer in de winkel.
Deskundig advies en vriendelijkheid
Techniekweg 8
4143HV Leerdam
Sinds 1860 houdt Van der Wal Interieurs zich bezig met de verkoop van meubelen en stoffering en het geven van advies op het gebied van woninginrichting. In al die jaren hebben wij geleerd dat service en kwaliteit twee belangrijke pijlers van ons bedrijf zijn. Nu onderscheiden wij ons door op een toonaangevende wijze moderne meubelen en stoffering aan te bieden.