Goede service, denken mee, geven eerlijk advies
Van oudsher een goede zaak. alleen geen onderhoudsconcept bij tapijt ?????
Wij gingen naar van der Wal met een bepaalde verwachting. Mooie spullen en een zeer goede naam. We zijn heel fijn ontvangen, onze wensen zijn aangehoord en we werden wegwijs gemaakt. Alle tijd voor advisering en verdere voorstellen en ideeën. Alles is waar gemaakt!
Uit bovenstaande toegekende cijfers blijkt dat we over alle aspecten uiterst tevreden zijn
Alles top van A tot Z
Klant vriendelijkheid
Meubels even in opslag gehoudeni.v.m. Schilders
Goed advies, communicatie, levering door vakkundige medewerkers.
Hele attente en fijne afhandeling!
Zeer goede productkennis, daadwerkelijk advies, meedenken, tijd voor klant, vriendelijk en niet opdringerig, mooie producten
Heel fijn en deskundig advies goede sfeer en uitstekende service.
Zeer goed adviesgesprek. Zelfs bij ons thuis geweest om mee te kijken en zo nog beter te kunnen adviseren. Montagemedewerkers vriendelijk en gaan secuur te werk.
Goede ontvangst Goed geinformeerd
De score is duidelijk. Dik tevreden op alle fronten.
Heel fijn geholpen super fijn bedrijf.
Techniekweg 8
4143HV Leerdam
Sinds 1860 houdt Van der Wal Interieurs zich bezig met de verkoop van meubelen en stoffering en het geven van advies op het gebied van woninginrichting. In al die jaren hebben wij geleerd dat service en kwaliteit twee belangrijke pijlers van ons bedrijf zijn. Nu onderscheiden wij ons door op een toonaangevende wijze moderne meubelen en stoffering aan te bieden.