Top service, met persoonlijke aandacht!

We hebben onlangs een prachtig bankstel gekocht en zijn van begin tot eind supergoed geholpen. De service was werkelijk top: vriendelijk, deskundig en absoluut niet opdringerig. Er werd echt de tijd genomen om mee te denken over onze wensen, kleuren en opstelling. Het resultaat mag er zijn, ons nieuwe bankstel staat schitterend in de woonkamer en zit fantastisch. Ook de levering verliep soepel en netjes. Kortom: bij Van der Wal Interieurs krijg je persoonlijke aandacht en Top service!

Excellente begeleiding in het maken van de juiste keuze

met dank aan Carla!

Heel fijn geholpen met goede adviezen.

Van aankoop en alles wat dan nog volgt zijn wij geweldig geholpen.

oost west thuis best

altijd een goede ervaring bij van der wal worden altijd vriendelijk geholpen, nemen alle tijd voor je luisteren ook goed naar wat je wil

Prettige en fijne hulp bij de uiteindelijke keuze

Bij het zoeken naar mijn perfecte bank zag ik er één in de uitgebreide showroom. Echter een andere optie stond in een ander filiaal. Als dan de tijd wordt genomen om daar te gaan kijken en vervolgens thuis om de juiste kleur te kiezen dan kan ik niet anders dan superblij zijn met de service. De bank werd ook nog eens met zorg geleverd en neergezet. Ik geniet er elke dag van!

Super goede info en kennis

Met Jamie een zeer zorgvuldig en degelijke uitleg en voorlichting gekregen bij onze eethoek. Geweldig hoe ze hielp met plattegrond van onze huiskamer en met de bestaande meubels intekende. Netjes bezorgd, zonder aanbetalingen etc...kortom een 10.... Heel blij mee..

Ik kan altijd wel slagen bij van der Wal

Ik heb een paar maanden geleden een nieuw bed gekocht en de verkoper nam maar liefst 3 uur de tijd voor me

Goed advies, prettige service en zeer prettige medewerkers hebben mij uitstekend geholpen.

Bij de producten die ik bestelde werd er veel tijd en aandacht besteed aan mijn wensen. Grote professionaliteit, kennis en kunde van de verkoper. Ook het installeren en afleveren van diverse producten werd naar grote tevredenheid uitgevoerd. Een adres om te onthouden!

Prima advies en service

Fijne adviseurs die goed luisteren en met prima adviezen geven en goede opties en alternatieven voorstellen. De mensen die de bestelling afleveren en waar nodig leggen en monteren werken netjes en zijn vakmensen

Goed voorgelicht

We kregen duidelijke uitleg van de verschillende soorten matrassen, zodat we goed konden kiezen.

Mooie toonzalen, ruime collectie, geweldig personeel

Erg goed geholpen bij onze keuzes, zeer vriendelijke, gastvrije en deskundige adviseurs. Nemen ruim de tijd voor uitleg, keuzemogelijkheden en aanbevelingen. Grote collectie moderne meubels, tapijten, raam-/vloer-/muurbedekking en ook bedden.

Het klopte !!!

Uitstekende zaak, fijne service

Na problemen met een nieuwe vloer geproefd dat deze zaak echt om de klant geeft. Prima behandeld, vol lof!!

Fijne winkel, ruime keuze.

Alles volgens afspraak, goed advies. Kom zeker nog eens.

Denken mee, super service

Service staat bovenaan, ze nemen echt de tijd om alles door te nemen en denken hierin mee. Komen vervolgens thuis om alles goed in te meten en geven goed kleur en materiaal advies. Ik heb een heel klein huis en dus niet veel nodig maar dat maakt voor de service van Van Der Wal interieuradviseurs totaal geen verschil. Zodra de materialen er zijn komen ze alles keurig brengen en installeren op afgesproken tijd. Werken hierbij netjes. Top bedrijf, zo zou je willen dat alle bedrijven werken ..of zou dat dan minder speciaal worden?!

erg prettig, zowel vooraf als tijdens de werkzaamheden

prettig goed en vakkundig

Goede service!!!

Mooie meubels. Goede voorlichting. Vriendelijk personeel en goede sevice

Mooie meubels. Goede voorlichting vriendelijk personeel en goede service

Fijne winkel ervaring

Heel goed geholpen door Jamie. We zijn heel blij met onze nieuwe bank.

Uitmuntend!

Wij zijn zowel op de zaak als bij het bezorgen en monteren heel deskundig en zeer vriendelijk geholpen. Ik ervoer het als heel prettig, de kwaliteit van de winkel is terug te zien in de vakkundigheid en klantvriendelijkheid van het personeel.

Goed geholpen in de winkel en de bezorging. Dankjewel

deskundig, vriendelijk en goede keuze

We kwamen voor een bank uit de uitverkoop maar vonden uiteindelijk een veel betere bij Van der Wal.

Zeer kundig personeel. Heel vriendelijk personeel. Denken met je mee. Gaan naar oplossingen zoeken indien nodig. Aflevering is ook top. Uitermate vriendelijke installateurs.

Van der Wal interieurs in Leerdam is een fantastische woonwinkel.

Onze. adviseur, Carla, is in èèn woord geweldig.

Prima service, kwalitatief goede producten

Maatwerk advies, klantgericht. Mooie producten

Techniekweg 8

4143HV Leerdam

Over Van der Wal Interieur-adviseurs

Sinds 1860 houdt Van der Wal Interieurs zich bezig met de verkoop van meubelen en stoffering en het geven van advies op het gebied van woninginrichting. In al die jaren hebben wij geleerd dat service en kwaliteit twee belangrijke pijlers van ons bedrijf zijn. Nu onderscheiden wij ons door op een toonaangevende wijze moderne meubelen en stoffering aan te bieden.