Super service

Alles perfect geregeld en 1 klein hobbeltje is super opgelost.

Goed geholpen

Wij zijn goed geholpen!

Alles was naar wens

Geen op of aanmerkingen! Gewoon helemaal goed!

Goed geholpen en correct geleverd

Ik ben heel goed geholpen met de aankoop van de bank en de fauteuils. Ook de medewerkers die de spullen kwamen leveren deden hun werk perfect.

Fijne ervaring zoals we van Van der Wal gewend zijn.

Alles in één keer netjes geleverd, wel lang moeten wachten voor levering. We hadden een probleem met het ophangsysteem voor de gordijnen, maar door de mannen heel netjes opgelost. Blij mee!

Fijne zaak met goede service

Wij zijn al jaren klant bij van der Wal en worden altijd prettig geholpen.

Deskundig advies en goede service

Goede en rustige benadering van de klant. Goed en deskundig advies en goede service!

Fijne ruime winkel

Zijn goed geholpen door Wilco, nam alle Tijd en hele mooie meubelen. De communicatie over levering na 3 maanden ging wat minder, niet even een telefoontje hoe het met de levering was etc.

Goede service goederen netjes afgeleverd bed geïnstalleerd en verpakkingsmateriaal meegenomen. En pas betalen na levering Zeer klantvriendelijk

Uitstekende service

Ik ben op alle punten zeer tevreden met de aankoop van mijn bank. Zeer kundige en vriendelijke mensen. Waren zelfs bereid mijn oude bank mee te nemen, wat uiteindelijk niet nodig was. In één woord: 100% tevreden

Fijn bedrijf met vriendelijke mensen

Het is altijd weer een feestje om bij Van der Wal te komen. Vriendelijk en deskundig personeel tijdens de aankoop, en vriendelijk vakkundig personeel bij de levering en installatie.

Top service

Aandacht, expertise.

Prettig en meedenken

Eerlijke antwoorden en goede advies gekregen op mijn hoekbank keuze Prettig geholpen :) Nu hopen dat de hoek bank van eyey goede kwaliteit is kwa zitting. Wat ook vermeld mag worden is dat de bezorging Goed is gegaan en de hoekbank keurig werd afgeleverd.

Je hoeft niet naar een meubelboulevard!

Uitgebreid en vriendelijk geholpen met advies voor bankstel, kleed en salontafel. Ook levering en montage thuis prima uitgevoerd. Fijn een winkel met kwaliteitsprodukten, design en uitstekende klantenservice!

Super klantvriendelijk zoeken altijd een oplossing

Wij komen al lang bij van de Wal, en hebben deze zaak altijd als zeer prettig ervaren ,dringen niks op, denken mee, maar uiteindelijk kan je zelf je keuze erin maken

Geduld en service

Wij hebben twee kasten en een eettafel met een bijzondere maatvoering gekocht. De tijd die de medewerker genomen heeft om ons te adviseren is heel fijn. Bij het plaatsen van een kast waren enkele onderdelen niet passend Mara dit werd netjes opgelost. Complimenten!

Mooie collectie en goed advies

Altijd tijd om met je mee te denken over interieur. Prachtige merken een een heel mooie zaak.

Tijdens uitzoeken stoel fijn en deskundig geholpen. Ook telefonisch contact prima, als ook de bezorging stoel

Prettige winkel en goed personeel die niet opdringerig zijn

We zijn hier keurig geholpen en hebben gelijk een mooie deal kunnen sluiten

Professionele begeleiding tijdens aankoopproces

Wij zijn erg tevreden over het advies en begeleiding tijdens het aankoopproces. Heel fijne en geduldige mensen die ons meenamen in onze zoektocht naar een totaal nieuwe,andere inrichting. Heel content met het resultaat.

Super vriendelijk en zeer vakkundig

Super vriendelijk en zeer vakkundig

Keurig bedrijf, fijne winkel

Tapijt inmeten, tapijt leggen, alles prima op tijd, en perfect gelegd. Gezellige bescheiden vakmensen. We hebben ze 2 dagen over de vloer gehad. In de winkel goed geholpen met uitzoeken van luie stoelen. Er werd echt een feestje van gemaakt. Paar proefstukjes leer zijn naar ons opgestuurd om nog beter de kleur te kunnen uitkiezen. Stoelen bezorgd, geplaatst en verpakking weer meegenomen. Alles correct.

Netjes geholpen door de verkoop afdeling

Ook de mensen die de bank kwamen brengen. Correct, beleef, wat uitgelegd en afval mee terug genomen.

Top geholpen.

We kwamen daar voor advies en dachten met ons mee.Met veel geduld van de verkoper hebben we een mooie aankoop gedaan. Zijn zeer tevreden over de afhandeling.

alles prima verlopen

heel prettig dat de bezorgers vakkundige mannen waren die het probleem, de banken pasten niet door de trapopgang, prima hebben opgelost

Techniekweg 8

4143HV Leerdam

Over Van der Wal Interieur-adviseurs

Sinds 1860 houdt Van der Wal Interieurs zich bezig met de verkoop van meubelen en stoffering en het geven van advies op het gebied van woninginrichting. In al die jaren hebben wij geleerd dat service en kwaliteit twee belangrijke pijlers van ons bedrijf zijn. Nu onderscheiden wij ons door op een toonaangevende wijze moderne meubelen en stoffering aan te bieden.