Filters

10

Wat een vakmanschap en kwaliteit!

Zowel het adviesgesprek vooraf als de flexibiliteit en het meedenken maakt dat Van der Wal zich onderscheidt van anderen! Ook de mannen die de vloer kwamen leggen dachten mee over de mooiste oplossing en hebben uiterst secuur vakmanschap getoond. Ik ben ongelofelijk blij met mijn nieuwe vloer!

 • Aanbevelen? Ja
9

Winkel met bijzondere meubels en hartelijk personeel

Van der Wal Interieur-adviseurs is een winkel die er voor mij echt uitspringt. Ze hebben mooie, bijzondere meubels die soms net even anders zijn en daardoor uniek. Toonaangevende merken en prachtige, eigenzinnige designs waardoor je thuis echt je eigen sfeer kunt creëren (geen 13 uit een dozijn meubels). Het personeel is hartelijk en vriendelijk. Bij plaatsing thuis is het personeel zeer kundig en professioneel. Ik kom er al jaren erg graag en ben zeer tevreden over alles wat ik er heb aangeschaft. Meubels gaan een heel leven mee en blijven hoe dan ook altijd bij de tijd. Een aanrader voor iedereen die iets bijzonders zoekt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekend !

Door Wilco den Hartog , zoals altijd , goed geadviseerd ! Keuze bepaald , geleverd exact als afgesproken .

 • Aanbevelen? Ja
10

vernieuwend en kleurrijk

onze ervaring met van der Wal: wij waren de eerste keer heel lang in de showroom om indrukken op te doen en werden toen al snel bijgestaan door Wilco, die luisterde naar onze wensen en ons ook leerde kijken. Al snel volgde een tweede afspraak waarbij Wilco ons een verassend kleurenpalet en materialen tentoonstelde, wij waren gelijk verliefd. Nadat Wilco nog een bezoek aan ons huis had gebracht en een 3d print maakte was de koop rond. Wij krijgen nog steeds heel veel complimenten voor onze inrichting en iedere morgen en prijzen ons zelf gelukkig met ons mooie huis.

 • Aanbevelen? Ja
6

te weinig inlevend; te veel gefocust op verkoop

Wij zijn 2x in de winkel geweest en dat ging prima, zeker de jonge dame die ons hielp bij het uitzoeken van de bekleding voor de Gelderland bank was top. Dat zijn ***** De heer die bij ons thuis geweest is was iets teveel met verkoop bezig ipv advisering.*** Niet erg, maar niet wat wij wilden. Wij zullen vast nog wel in de winkel komen (na corona) maar voorlopig is dat niet mogelijk. Mvrgr.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede adviezen, fijn contact. Een vertrouwd adres, mede dank zij personeel met veel ervaring

Bij een nieuw huis hoort een nieuw interieur. Wij zijn prettig en deskundig geholpen. Er werd goed op onze wensen ingespeeld met een top resultaat als gevolg!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles was perfect naar wens en volgens afspraaak

Er is goed naar onze wensen geluisterd. Hierop een prima advies gekregen. Alles volgens afspraak geleverd. Wat wil je nog meer? Ja, het moet passend en mooi staan (ter plekke) En ja het staat perfect en bevalt in de praktijk ook heel goed!

 • Aanbevelen? Ja
10

Meedenkende relaxte mensen

De verkoper Wilco heeft een zeer goede oplossing gevonden voor onze bank die klein moest zijn met Oplossing voor naar tv kijken. Heel relaxed is Wilco, maar hij weet wel waar hij het over heeft. We mochten ook 2 kleden meenemen om uit te proberen, 1 gehouden, en we hebben nog een kast in bestelling. Maar wat wij fijn vinden is dat iemand echt met je meedenkt, niet alleen om zijn spullen aan je teverkopen, en dat geboel hebben wij helemaal niet gehad. Kleuren bij elkaar leggen en zo, ja fijn!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service

De service is geweldig. Er wordt ook meegedacht wat er allemaal mogelijk is met ons interieur

 • Aanbevelen? Ja
9

Deskundig, afspraken nakomen, fijn geholpen in de winkel.

Na voortreffelijk te zijn geholpen in de winkel met deskundig personeel. Was de aflevering perfekt op tijd en ook weer door deskundige mensen.

 • Aanbevelen? Ja
7

Uitstekende voorlichting en correcte uitvoering.

We hebben de voorlichting en begeleiding plezierig en deskundig ervaren. Ook de uitvoering was naar wens.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service

Toen ik bij jullie kwam , had ik de intentie om alleen maar te oriënteren. De rust en zeker geen druk van het personeel zorgde voor een fijne sfeer. Ook de deskundige hulp was geweldig. Fijn dat je niets hoeft te betalen. Alleen maar bij levering. En ook dat was zonder druk. Mijn ervaring met jullie is al enkele jaren. Kom zeker ook bij andere zaken, maar bij jullie slaag ik vaak.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top service

Mooie winkel, goed geholpen. Veel keus in alle prijzen, maten en merken. Ook after service goed!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed geholpen en ook de service achteraf is uitstekend.

We zijn zeer goed geholpen door Kayleigh met raambekleding van Luxaflex door het gehele huis. Wat vervolgens kundig is gemonteerd door Piet. Het is mooi opgehangen en we hadden op de slaapkamer nog last van lichtinval. Hiervoor zijn achteraf nog profielen aan de zijkant voor geplaatst, top!!

 • Aanbevelen? Ja
10

prettige en open contacten

we kunnen alleen het voortraject beoordelen omdat de levering nog niet heeft plaats gevonden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige zaak en perfecte adviseurs!

Prachtige zaak, design meubelen èn kwaliteit. Adviseurs komen, indien gewenst, aan huis om advies te geven en denken mee met de klant. Luisteren ook goed naar wensen van de klant. Ben al diverse malen heel goed geslaagd, of het nu om een nieuwe bank of om een goed matras gaat, het resultaat is perfect. Kan een ieder deze mooie zaak aanbevelen!!!

 • Aanbevelen? Ja
9

wij zijn uitstekend geholpen.

Bij het kopen van twee fauteuils zijn wij prima geadviseerd en de prijsonderhandeling verliep ook vlot. Onze adviseuse heeft ons uitstekend geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Mooie winkel met eerste klas meubelen.

Wij zijn op een ongedwongen manier prettig en vakkundig geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en snelle levering.

Goede en snelle levering en duidelijke afspraken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Probleem opgelost

we wisten niet hoe we met onze moeilijke ruimte een praktische oplossing zouden maken qua bank en stoel , maar Wilco heeft goed meegedacht

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Wordt goed meegedacht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klasse

Door Wilco Hartog uitstekend geadviseerd, zoals altijd ! Zeer content met de gemaakte keuze, Leolux bank .

 • Aanbevelen? Ja
10

Super! En een prima service.

De mensen kwamen mooi op tijd. Werkten keurig en het ziet er prachtig uit.

 • Aanbevelen? Ja
7

Vriendelijk, geduldig, duidelijk.

Vriendelijke ontvangst maar niet opdringerig.

 • Aanbevelen? Ja
8

Professioneel

Ruimte gekregen om zelf te kijken en te selecteren. Prima beantwoording van de vragen en deskundig en prettig adviseren. Goed gesprek over prijs mogelijk. We hebben nog geen ervaringen met de levering omdat die nog moet plaatsvinden.

 • Aanbevelen? Ja

Over Van der Wal Interieur-adviseurs

Sinds 1860 houdt Van der Wal Interieurs zich bezig met de verkoop van meubelen en stoffering en het geven van advies op het gebied van woninginrichting. In al die jaren hebben wij geleerd dat service en kwaliteit twee belangrijke pijlers van ons bedrijf zijn. Nu onderscheiden wij ons door op een toonaangevende wijze moderne meubelen en stoffering aan te bieden.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd