Een zeer vakundige ploeg die zeer profesioneel te werk ging. Alle tijd namen om ons voor te lichten over het uit te voeren werk. Een kleine hapering aan het raam werd na een telefoontje binnen het uur verholpen.
Ben tevreden met het plaatsen van de kozijnen
Prijs/kwaliteit prima. Deskundig personeel
Mooie, degelijke kozijnen. Prima geplaatst. Grote verbetering aan onze woning.
Goede service tot nu toe.
Goede ervaring, service is goed. de kozijnen en dakkappelen zijn netjes gemonteerd.
vanaf begin 2011 ben ik gaan verbouwen,eerst drie kozijnen compleet afgewerkt.Ik was erg tevreden over jullie,vandaar dat het dakraam en het dakkapel ook door jullie zijn vervangen. Ik zal iedereen Comatherm aanbevelen!!! Dank je wel
het is een mooi product en demontage en afwerking is keurig
De monteurs hebben super gewerkt, en het zijn super mannen!
Deskundige medewerkers zowel in showroom als bij de plaatsing vd kozijnen. Kwalitatief mooie kozijnen, we zijn erg tevreden.
Onze excuses voor de misverstanden bij de werkzaamheden, hier was echt de wet van Murphy aan het werk. Een en ander ging mis bij Velux toen er verwarring ontstond over de code en bijbehorende maatvoering van het betreffende dakvenster. Gelukkig zijn de misverstanden uiteindelijk opgelost en is alles toch nog netjes afgewerkt.
Goede afspraken van tevoren gemaakt, en zijn ook nagekomen. Zeer snelle afwerking! En vakkundig netjes. Rustige monteurs, op zijn tijd een grapje, geen geweldmakers.
Vanaf ons eerste bezoek aan uw bedrijf (showroom) zijn we correct en vriendelijk geholpen. Alles is precies volgens afspraak verlopen en de monteurs waren buitengewoon prettig om in huis te hebben. Ze hebben keurig werk afgeleverd en hebben ook alles netjes opgeruimd. We zijn dan ook dik tevreden met onze kunststof ramen en zullen zeker terugkomen bij Comatherm voor andere producten.
Goede uitleg vooraf en uitermate deskundige en klantvriendelijke monteurs.
Tot nog toe alles naar wens uitgevoerd, en goed advies
Zeer tevreden over de monteurs. Correct, vriendelijk. Ook tevreden over de correspondentie; per brief werd alles netjes bevestigd. Offerte, planning etc.
zeer deskundig en klantvriendelijk
Kwaliteit van de producten zijn mooi en goed
De monteurs waren zeer correct en vriendelijk en bereid om uitleg te geven als er om gevraagd werdt
ik ben tevreden, kan op dit moment natuurlijk nog weinig zeggen over nazorg en garantie, maar hopelijk is dat ook goed.
Zeer netjes gewerkt zowel bij plaatsing kozijnen als bij plaatsing dakkapel. De nazorg/service is een verademing; snel & correct. Ga zo door!
Prettig geholpen in de showroom. Tijdens opnemen van offerte thuis werden we geholpen bij een klein probleem bij een ander kozijn waar we al heel lang geen raad mee wisten. Helemaal goed. Bij montage van deur en kozijn waren er vrolijke kundige mensen aan het werk. Het werk werd zeer netjes opgeleverd!
Nazorg en garantie weet ik (nog) niet.
Raamstikkers en zwarte handen aan de buitenkant van het kozijn. Een kleine moeite om (als de trap er toch staat) dit even schoon te poetsen. Ik moest nu gelijk helse kapriolen uithalen om dit schoon te krijgen. Hetgeen ook niet helemaal gelukt is.
Er is prima werk afgeleverd en het contact met de monteurs was goed. Ook het voortraject met o.a.bezoeken van de showroom en de voorlichting en gesprekken met de verkoper waren goed.