We zijn prettig geholpen bij de aanschaf van de kozijnen, goede prijs/kwaliteit verhouding en mooie producten
Zeer deskundige informatie en afspraken. goede monteurs
Klant is koning is bij Comatherm geen fabel. Ze leverern wat je afspreekt en komen hun afspraken altijd na.
Uiteraard speelt de prijs een rol maar het blijft nog altijd zo dat de mensen het moeten maken!!
Zeer mooie showroom, nette en vriendelijke verkoper, ook personeel voor inmeten en plaatsen idem. Klacht achteraf over afwerking werd gelukkig ook opgelost.
Bijna in het hele huis zijn de kozijnen vervangen, dus dat was best een aardige klus waar we best tegenop zagen. Alles is echter zeer netjes verlopen, de monteurs werken netjes en het is erg mooi geworden. We zijn erg blij met de kozijnen en met de merkbare verbeteringen, zo horen we bijna totaal geen straatgeluiden meer. Erg tevreden!
Erg netjes gewerkt en supermooi resultaat.
- Zeer goede practische ,flexibele en ervaren monteurs......harde werkers - kwaliteit van het geleverde
Geachte klant, Onze excuses voor de vertragingen. De vergroting van uw veranda was inderdaad een iets ingewikkeldere klus dan wij hadden geanticipeerd, mede omdat de veranda gebouwd was met een systeem wat bij ons niet meer leverbaar was. Hierdoor was er meer inspanning nodig om alles tot een goed einde te brengen en dit had door ons inderdaad iets beter met u overlegd mogen worden. Voor ons een leermoment in ieder geval. Gelukkig is het eindresultaat erg fraai geworden en we hopen dat jullie erg lang van de prachtige veranda gaan genieten! Met vriendelijke groet, Mario van Ginneken
Een tevreden klant.
Goed advies en prima afwerking bij plaatsen kozijn. Als er iets niet goed is wordt dit zo snel mogelijk opgelost
Alles netjes na gekomen wat we haden af gesproken. Wat de nazorg en garantie betreft heb ik nog geen ondervinding van
In alle opzichten . In showroom goed geholpen. Bij in meten in goed overleg hoe we het wilde en hoe het kon. Nadien nog een chek en in overleg de puntjes op de i gezet,hoe alles gemonteerd zou gaan worden. De montage is vakkundig uitgevoerd door zeer vriendelijk en nette monteurs Wim en z`n maatje (even zijn naam vergeten).
afspraak is afspraak, deskundig.
- zijn op tijd - ruimen de boel op als ze klaar zijn - nemen het ev. verpakkingsmateriaal en bouwafval mee - zijn beleefd
Hele goede voorlichting, terugkoppeling maar ook overleg bij keuze van wat je wilt in je eigen situatie. Er wordt zowel gekeken naar prijs/kwaliteit verhouding als duurzaamheid. De monteurs/installateurs zijn heel vriendelijk, werken vlot (zelfs in de stromende regen) door, hebben verstand van zaken en ondanks het bij ons een mega klus was en op/bij bepaalde plekken uiterste voorzichtigheid geboden was (omdat soms niet de ruimte leeggemaakt kon worden), is de klus naar perfectie geklaard. Geen beschadigingen tijdens het werken aan muren of tegels en de rotzooi/sloopmateriaal is zelfs door de jongens opgeruimd. Echt een dikke 10+ Hier kan men een voorbeeld aan nemen, dat het netjes (af)werken én achterlaten toch nog kan.
Gastvrij ontvangst in de showroom, alle producten kun je zien in de showroom, welke ruim is opgezet. Lekker kopje koffie werd aangeboden met traditioneel een koekje erbij. Geniaal. Wij hadden wat problemen met onze plissehor, waar een productie fout in zat. Hier kan Comatherm niets aan doen, maar hebben alles in het werk gesteld om zo snel mogelijk hun leverancier of hun zelf om langs te komen, en ik moet zeggen het is perfect opgelost. Er kan altijd wel iets aan de hand zijn met een product, maar bij hun wordt het echt opgelost. complimenten daarvoor en bedankt voor alle werkzaamheden die je bij ons verricht hebt.
Ik ben enorm tevreden met het deskundig advies, service en de volledige serrebouw. Er wordt deskundig en snel gewerkt, leuke sfeer en alles wordt goed doorgesproken. Mijn huis is oud (alle muren schots en scheef) maar ook daar werd naar gekeken en er werden goede oplossingen gezocht waardoor t resultaat erg mooi is geworden.
De kozijnen zijn prachtig. Wij krijgen allemaal complimentjes van buren en bekenden. Keurig geplaatst en alles netjes opgeruimd door de monteurs.
Goede kwaliteit,men denkt mee, klantvriendelijke benadering.
Tot nu toe alles goed maar het is nog geen zomer.
Profesioneel en deskundig