we zijn enorm tevreden over comatherm als we iets hebben wat na onze mening niet goed is sturen ze gelijk iemand alngs dat is bij comatherm allemaal geen probleem.
Planning en hulp in de winkel perfect en vriendelijk
Spijtig te horen dat de montage-ervaring minder was, ik ga dit zeker verder uitzoeken. Wat betreft de extra steunen: na inmeting hebben we bepaald dat deze wel degelijk nodig zijn. In situaties als de uwe, met een plat dak en beperkte hoogte, is er bij een zonnescherm altijd risico op afscheuren van metselwerk bij sterke wind (hefboomwerking). In die gevallen is het beter het zekere voor het onzekere te nemen omdat de mogelijke schade vaak relatief groot en kostbaar is.
Nette afwerking en vlot gemonteerd. Was een hele dag voor gepland en binnen een halve dag waren de monteurs klaar.
Twee adviesgesprekken in keuzeproces, daarna het inmeten met advies vanuit praktijk, probleemloze installatie van de aluminium kozijnen door vakbekwame monteurs Wim en Peter binnen prognose van de vier werkdagen. We zijn heel tevreden en blij met het eindresultaat en zijn van plan om in 2015 een vervolgopdracht te geven.
Onderdelen van terrasoverkapping besteld. Goede en snelle dienstverlening. Deskundige mensen die je netjes helpen en snel offertes aanleveren.
Geven advies waar nodig is, ook de monteurs tijdens de werkzaamheden. De monteurs werken netjes en ruimen na afloop alles netjes op.
Gewoon goede ervaringen met Comatherm. zie bovenstaande.
Tijdens renovatie serre 14 jaar geleden goede technische adviezen en installatie. Vriendelijk en meedenkend personeel.
goed kontakt, afspraken correct nagekomen, kwaliteit-prijs is zeer goed
Klantgericht (meedenkend met de klant en oplossingsgericht), vriendelijk, beleefd, ervaren monteurs.
Duidelijke uitleg over producten en installatie. Hele vriendelijke monteurs. Kozijnen zijn net geïnstalleerd dus geen ervaring met de duurzaamheid, maar het oogt erg solide en het is mooi afgewerkt.
een heel vakkundig bedrijf op het gebied van kunstofkozijnen en veder aanverwante . goeie vak kennis zowel verkoop als uitvoer en ook klant vriendelijk personeel zowel in de binnen dienst (kantoor personeel ) als buiten dienst de monteurs .
Goede monteurs, goede kwaliteit, vakkundige montage.
Door de goede service en het netjes werken van het personeel hebben we net als de vorige keren weer gekozen voor uw firma
Alles netjes op afspraak en alles netjes afgewerkt.
Prettig contact. Zeer tevreden met kozijnen .
klantvriendelijke werklui en nette afwerking.
Dakraam is prima geplaatst
Zeer tevreden over de kwaliteit van de balkonbeglazing en de deskundigheid/klantvriendelijkheid van de monteurs.
De werkzaamheden zijn naar tevredenheid verricht door goed en vriendelijk personeel. Wat betreft nazorg en garantie kan ik nog geen mening geven omdat deze nog niet van toepassing zijn geweest.