alles netjes gerealiseerd
goede vriendelijk en deskundige service
Duidelijke en deskundige uitleg bij de informatie in de Showroom. Vakkundige monteurs.
Monteurs, ook de onderaannemers, werken netjes en nauwkeurig. Ze hebben goed werk afgeleverd en laten alles netjes schoongemaakt achter.
Goed geholpen! Deskundig geplaatst!
Monteurs hebben perfect en deskundig gewerkt.geen rommel achtergelaten. Alles netjes opruimd en schoomgemaakt. Complimenten
Kozijnen zijn van goede kwaliteit
Goede uitvoering Nette monteurs
Toezeggingen levertijd klopten. Montage veel vlotter dan begroot.
Dakkapel was zo gezet goede monteurs mooie afwerking
p.s. nazorg en garantie kunnen wij nog niet beoordelen Alles is vlot verlopen en de monteurs dachten met je mee
Ga zo door erg tevreden
Mijn rolluik paste niet, doordat jullie niet konden opmeten. Dit probleem werd door jullie snel opgelost. Dank je wel.
Klantvriendelijke en deskundige behandeling bij offerte en levering.
Hoi Arie, Langs deze weg willen we je laten weten dat alles perfect is gegaan afgelopen week. Alle afspraken precies volgens de planning, ook die met externe bedrijven. De jongens die de ramen hebben geïnstalleerd… Man, wat gaan die gasten tekeer zeg… Geen tegeltje kapot, niks… Goed, een kiezel in de betonmuur die een iets groter gat achterlaat dan gedacht maar da’s naderhand perfect weer opgelost zodat je er niks meer van ziet Ze hebben zeker mooi werk afgeleverd en ook absoluut meegedacht en mooie oplossingen bedacht! Ziet er allemaal zeer strak uit en ook de pui is een doorslaand succes geworden! Bijgaand een paar foto’s zodat je een idee hebt hoe het er ‘in het echt uit ziet’ zeg maar… We waren overtuigd toen we bij jullie waren en met het resultaat op zak wordt dat alleen nog eens bevestigd. Nogmaals hartelijk dank voor de service en goede samenwerking en wellicht tot ziens! Hartelijke groeten, Edwin en Dagmar
Snel en vriendelijk
Van begin tot eind een zeer prettige ervaring. Verkoper, opmeter, telefoniste en monteurs. Een grote pluim. Nog nooit zulke nette en vriendelijke monteurs meegemaakt. Alleen over nazorg en garantie kan ik uiteraard nog niets zeggen.
Goed meegedacht over de mogelijkheden, snelle aanpassingen van de offerte, afhandeling via e-mail, prima!
Zowel de wat betreft de contacten bij mij thuis als in de showoom: zeer vriendelijk en iedereen nam alle tijd om mijn vragen te beantwoorden. De monteurs waren zeer behulpzaam en deden uit eigen beweging ook wat extra dingen. Zeer tevreden hierover.
nette en vakbekwame werkwijze
het werk is uitstekend uitgevoerd alleen de eindoplevering heeft nog niet plaats gevonden