Snel, goed, goedkoop
Gevonden via de Somfy website. Goed geadviseerd en bestelling is snel afgehandeld. Advies voor de zelf-installatie was goed wat de installatie bevorderde.
Klantvriendelijk, duidelijkheid omtrent afspraken
prettig contact en vlotte afspraak. Professionele montage.
netjes op tijd, vriendelijke monteurs, netjes en vakkundig werk, mooie afwerking
Wij zijn prima geadviseerd door Arie en zijn zeer tevreden over jullie monteurs. Alles goed ingemeten waardoor alles paste.
Zeer goedbedrijf en als er iets is staan ze ook klaar wat heel belangrijk is
van vroeger en jaren jaren gelden
Bij de problemen, ontdekt tijdens de installatie hebben de monteurs vriendelijk en adequaat gehandeld.
Geachte familie Verhaeren, Deze opmerking is niet geheel terecht. Er is geconstateerd dat er een kozijn verkeerd was geleverd, waarna overleg is geweest over de te nemen actie (herleveren of plaatsen met eventuele korting). U wilde graag een nieuw kozijn, dus er is in overleg een nieuw kozijn besteld en er is mede gedeeld dat hier een levertijd voor stond. Gedurende de weken erop gaan we natuurlijk niet iedere week bellen, dat lijkt mij logisch. Het kozijn is na de levertdatum ook weer netjes in overleg met u geplaatst.
Goede en snelle demontage oude kozijnen en montage van het nieuwe materiaal. Drie keer hier op dit adres geweest en geen problemen gehad, alles paste gelijk, dus geen oponthoud door verkeerd inmeten of na leveringen.
zeer tevreden over het geheel, kwaliteit, nakomen afspraken en deskundig advies
contact verliep altijd prettig er werd adequaat op vragen/wensen gereageerd hoewel soms enig geduld vereist was.
ramen zijn er netjes ingezet
Alleen maar positieve ervaringen met Comatherm opgedaan.
De correctheid van werken en uw medewerkers, de overlast en de nette afwerking hebben onze verwachtingen overtroffen
goede contacten zowel via de mail als per post ,de monteur was een compliment waard ,hij werkte netjes en vriendelijk in contact,
Hele geode service.
goed werk wij zijn altijd goed tevreden