Van eerste gesprek tot plaatsing: perfect geregeld!

Wij hebben onlangs een prachtige dakkapel laten plaatsen door Comatherm uit Etten-Leur en zijn vanaf het eerste contactmoment tot de uiteindelijke plaatsing ontzettend tevreden. De gesprekken met Roger verliepen prettig, duidelijk en professioneel. Hij dacht goed met ons mee en gaf eerlijk advies. Op de dag van plaatsing waren de medewerkers vriendelijk, vakkundig en werkten ze netjes en efficiënt. De montage verliep soepel en het eindresultaat is prachtig, precies zoals we hadden gehoopt. Kortom: Comatherm is een betrouwbaar bedrijf met oog voor kwaliteit én klantvriendelijkheid. Wij raden hen zeker aan!

Profesioneel bedrijf dat goed werk leverd.

Ze werken het af tot en met de laatste kleine puntjes,wat achterblijft is een dik tevreden klant

Super tevreden

Goed advies gekregen en super aardige mensen, die het zonnescherm hebben opgehangen. Ziet er heel mooi uit.

Heel tevreden

Helemaal tevreden over het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Heel netjes gewerkt.

Offerte was snel klaar. Geen problemen om de offerte aan te passen. De werkzaamheden zijn zeer netjes uitgevoerd met degelijke materialen door kundige medewerkers. De kozijnen werden per kamer helemaal afgewerkt zodat wij in die kamers ook verder konden met inrichten. Echt een aanrader.

Vlot en netjes

Alles netjes afgewerkt en de rommel weer opgeruimd en mee genomen. Geen centje pijn gehad, en we zijn zeer blij met het resultaat.

Goed product voor betaalbare prijs

Wij hebben alle kunststof kozijnen en rolluiken besteld bij Comatherm Alle medewerkers zijn vakkundig en beleefd

Vakwerk, kwaliteit en komen afspraken na

Keurig binnen afgesproken planning alles (zéér) netjes afgewerkt door kundige en vriendelijke vaklui. Eén onderdeeltje was af-fabriek niet meegeleverd en werd gelijk een dag later alsnog geleverd en gemonteerd. Al met al héél blij en tevreden.

Formidable

Fantastisch bedrijf. Ze doen precies wat je vraagt.

Super tevreden over Comatherm.

Wij komen hier al jaren. Goeie service, werken netjes. Echte vakmensen, met name B..... Wij zijn altijd super tevreden , en raden jullie zeker aan.

Alles volgens afspraak, goed en uiterst vriendelijke monteurs.

Alles volgens afspraak, goed en uiterst vriendelijke monteurs.

Super service!

Aangezien ik alle beslissingen voor het vervangen van alle kozijnen in mijn eentje moest nemen vond ik het best spannend. Maar ik werd in de showroom al heel fijn ontvangen, tijdens het hele bestelproces goed begeleid en de mannen die de kozijnen kwamen plaatsen waren ontzettend vriendelijke en dachten mee. Bij geen enkel ander bedrijf waar ik al geweest was voelde het zo vertrouwd.

Alles perfect geplaatst en afgewerkt, wij zijn zeer tevreden met onze kozijnen!

Vriendelijke monteurs en alles perfect geplaatst en afgewerkt, wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe kunststof kozijnen!

Fijne communicatie en nette aflevering

Vriendelijk personeel en meedenkend. In de ochtend op tijd aanwezig. Nette afwerking

Zeer tevreden met onze rolluiken

Wij zijn zeer goed geadviseerd met de afschaf van onze rolluiken. Er werd ook rekening gehouden met het feit dat wij ze snel nodig hadden. Snelle levering en ook het monteren verliep vlot.

Nieuw pantser in onze rolluik bak geplaatst en super tevreden over.

Eerste klas vakwerk

Aardige monteurs die netjes werken

is gewoon goed

Betrouwbaar en komen afspraken netjes na. Leveren kwaliteit materialen en werken met deskundig personeel. Zijn niet de goedkoopste, maar kwaliteit heeft nu eenmaal zijn prijs.

Nette, kundige en vriendelijke monteurs

Oplossingsgericht na een stormschade aan mij uitval schermen. Snelle planning en vakkundige reparatie, ze laten niets aan het toeval over. Top

Producten worden netjes en op tijd geleverd. Mocht er iets niet in orde zijn, wordt dat ook weer netjes opgelost.

De visite vooraf en de montage was zeer professioneel en. Volgens afspraak

Inmeten en advies was keurig. Offerte elsnel ontvangen en afspraak gemaakt over installatiedatum. Keurig op tijd geinformeerd wanneer de daadwerkelijke installatie plaats zou vinden. Netjes en snel gewerkt door de mannen in de werkelijk zeikende regen! Alles keurig geinstalleerd en ook achter gelaten. Weer bet als de vorige keer een echte aanrader.

Er is door het montage team goed werk geleverd

contact met alle medewerkers was correct.

van begin tot einde nette en vlotte afwerking

van begin tot einde een nette vlotte afwerking van mailcontact tot en metmontage

Toppers

Rolluiken en screen op zonne-energie,raam horren en dubbele hordeur besteld. Top service en vakmannen. Zijn er wederom erg blij mee!!! Top bedrijf en zeker een aanrader

Comatherm is al 30 jaar betrouwbaar voor ons.

30 jaar geleden besloten we om kunststof kozijnen te nemen. We hadden verschillende bedrijven een offerte laten maken. Comatherm kwam er als beste en betrouwbaar uit. En hebben alles netjes geplaatst en afgewerkt. Na enkele jaren hebben we ook besloten om de voorkant in de kunststof kozijnen te zetten en dit is ook weer geweldig gedaan. Nadien zijn er nog een elektrisch zonnescherm en screens bijgekomen. En als laatste een garage deur. Wij zijn echt heel tevreden over Comatherm.

Ecustraat 1

4879NP Etten-leur