Goed product, goede installatie

Prima producten, prima installatie en follow-up

Prima mensen netjes gewerkt zeer tevreden over resultaat

Uitstekend!

Uitstekende vakmensen, nette en harde werkers. Er wordt goed meegedacht. Wij bevelen hen overal aan!

Kwaliteit

Super fijne ervaring. Alles goed en snel geregeld. Eerlijk advies. En goede service.

Toppie

We zijn super blij met onze overkapping. We kregen goed advies en er is overal aan gedacht. Er is heel goed werk afgeleverd, de overkapping is een plaatje.

Zeer tevreden over het geleverde werk!

Wij hebben alle houten kozijnen laten vervangen door aluminium kozijnen met triple glas, inclusief horren en een zonnescherm laten plaatsen aan aanbouw. In voortraject van informatie verzamelen werd alle tijd genomen om alles goed door te spreken. Medewerkers die kozijnen en zonnescherm hebben opgemeten en geplaatst zijn vriendelijk, vakkundig en werken netjes.

Professionele ondersteuning

Zijn altijd zeer behulpzaam en staan voor je klaar.

Betrouwbaar bedrijf

We hebben aantal ervaring met deze bedrijf uit Etten Leur. Medewerkers zijn Super vakkundig, beleeft en netjes afgewerkt. Bedankt!

Top!

Opmeting en plaatsing helemaal zoals we het gewild hebben !

De klant is koning

Ik krijg goed advies wat er mogelijk is en goede materialen De monteurs werken netjes en vakkundig

Van eerste gesprek tot plaatsing: perfect geregeld!

Wij hebben onlangs een prachtige dakkapel laten plaatsen door Comatherm uit Etten-Leur en zijn vanaf het eerste contactmoment tot de uiteindelijke plaatsing ontzettend tevreden. De gesprekken met Roger verliepen prettig, duidelijk en professioneel. Hij dacht goed met ons mee en gaf eerlijk advies. Op de dag van plaatsing waren de medewerkers vriendelijk, vakkundig en werkten ze netjes en efficiënt. De montage verliep soepel en het eindresultaat is prachtig, precies zoals we hadden gehoopt. Kortom: Comatherm is een betrouwbaar bedrijf met oog voor kwaliteit én klantvriendelijkheid. Wij raden hen zeker aan!

Profesioneel bedrijf dat goed werk leverd.

Ze werken het af tot en met de laatste kleine puntjes,wat achterblijft is een dik tevreden klant

Super tevreden

Goed advies gekregen en super aardige mensen, die het zonnescherm hebben opgehangen. Ziet er heel mooi uit.

Heel tevreden

Helemaal tevreden over het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Heel netjes gewerkt.

Offerte was snel klaar. Geen problemen om de offerte aan te passen. De werkzaamheden zijn zeer netjes uitgevoerd met degelijke materialen door kundige medewerkers. De kozijnen werden per kamer helemaal afgewerkt zodat wij in die kamers ook verder konden met inrichten. Echt een aanrader.

Vlot en netjes

Alles netjes afgewerkt en de rommel weer opgeruimd en mee genomen. Geen centje pijn gehad, en we zijn zeer blij met het resultaat.

Goed product voor betaalbare prijs

Wij hebben alle kunststof kozijnen en rolluiken besteld bij Comatherm Alle medewerkers zijn vakkundig en beleefd

Vakwerk, kwaliteit en komen afspraken na

Keurig binnen afgesproken planning alles (zéér) netjes afgewerkt door kundige en vriendelijke vaklui. Eén onderdeeltje was af-fabriek niet meegeleverd en werd gelijk een dag later alsnog geleverd en gemonteerd. Al met al héél blij en tevreden.

Formidable

Fantastisch bedrijf. Ze doen precies wat je vraagt.

Super tevreden over Comatherm.

Wij komen hier al jaren. Goeie service, werken netjes. Echte vakmensen, met name B..... Wij zijn altijd super tevreden , en raden jullie zeker aan.

Alles volgens afspraak, goed en uiterst vriendelijke monteurs.

Alles volgens afspraak, goed en uiterst vriendelijke monteurs.

Super service!

Aangezien ik alle beslissingen voor het vervangen van alle kozijnen in mijn eentje moest nemen vond ik het best spannend. Maar ik werd in de showroom al heel fijn ontvangen, tijdens het hele bestelproces goed begeleid en de mannen die de kozijnen kwamen plaatsen waren ontzettend vriendelijke en dachten mee. Bij geen enkel ander bedrijf waar ik al geweest was voelde het zo vertrouwd.

Alles perfect geplaatst en afgewerkt, wij zijn zeer tevreden met onze kozijnen!

Vriendelijke monteurs en alles perfect geplaatst en afgewerkt, wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe kunststof kozijnen!

Fijne communicatie en nette aflevering

Vriendelijk personeel en meedenkend. In de ochtend op tijd aanwezig. Nette afwerking

Zeer tevreden met onze rolluiken

Wij zijn zeer goed geadviseerd met de afschaf van onze rolluiken. Er werd ook rekening gehouden met het feit dat wij ze snel nodig hadden. Snelle levering en ook het monteren verliep vlot.

Ecustraat 1

4879NP Etten-leur