Laden reviews...
75 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt een consistente positieve ervaring met professioneel personeel en zorgvuldige uitvoering. Klanten waarderen de vriendelijke benadering, heldere informatie en stipte nakoming van afspraken. Het werk is van hoge kwaliteit en de service blijft consistent. De algehele ervaring wordt als erg positief beschreven.
Jullie zijn toppers
7 May 2026
Willy Mouwen
St. Willebrord
Prettige mensen, die netjes werken EN netjes opruimen. Uitstekend resultaat
6 May 2026
MARIUS
Etten-Leur
Hele fijne en goede organisatie , en heel deskundig en vakbekwaam personeel.
2 May 2026
Cor Wijnings
Etten-Leur
Klantvriendelijk, adequaat en correct zeer goed.
Bert
Sprundel
Bij het oriënteren op de mogelijke vervanging van een aantal ramen, is ons de kennis en ervaring opgevallen van het personeel binnen Comatherm. Het uitgebreide advies, de aanbevelingen, de flexibiliteit en het vakkundige personeel hebben wij als zeer positief ervaren. Het proces van de planning t/m uitvoering is super gelopen. Een echte aanrader!
Leendert
Etten-Leur
Alles netjes geplaatst en afgewerkt binnen en buiten en opgeruimd
Meeberg
Oud Gastel
Hebben al diverse opdrachten voor ons uitgevoerd de afgelopen jaren . Hebben houten kozijnen voor ons vervangen door kunststof kozijnen . Onlangs aan de achterzijde openslaande deuren van kunststof geplaatst . Alles naar wens en volgens afspraak . Werken heel netjes .
24 April 2026
René
Strijen
Iets meer gesloopt dan we hadden gedacht. Verder netjes gewerkt in de stromende regen. Top.
23 April 2026
Wilma
Etten-Leur
Goede en vriendelijke uitleg en perfecte communicatie tijdens het traject tussen bestelling, plaatsing en facturatie.
SV Sprundel
Sprundel
Onlangs ons project door Comatherm laten uitvoeren en we zijn zeer tevreden. Het adviesgesprek was leuk en leerzaam; er werd echt de tijd genomen en ze kwamen met slimme tips waar we zelf niet aan hadden gedacht. De uitvoering was top. De monteurs waren erg vriendelijk en vakbekwaam. Elke dag legden ze uit wat de planning was en na afloop werd alles steeds netjes opgeruimd. We zijn vooral erg blij met het extra werk dat ze moeiteloos hebben opgepakt, zoals de afwerking en de vensterbanken die we zelf vergeten waren door te geven. Ondanks dit extra werk was alles keurig binnen de afgesproken tijd af. Vakmanschap en topservice!
Ian
Vlaardingen
Meegedacht, oplossings gericht, service, vriendelijk om maar een paar punten te noemen.
Wessel
Etten-Leur
Goed geholpen in de verkoopfase, goede montage met uitstekende monteurs.
Peter
Breda
Uitstekend werk geleverd, ziet er prachtig uit!
Simone
Breda
Twee kleine kozijntjes en een deur laten vervangen door kunststof kozijnen. In twee dagen alles vervangen. netjes afgewerkt en de ruimtes schoon achtergelaten.
Martin
Etten-Leur
Alles verloopt na behoren. Een bedrijf waar je van op aan kunt.
Sjors
ST.Willebrord
fijne communicatie en eerlijk bedrijf
24 March 2026
Peter Van drunen
Oisterwijk
Geweldige service, communicatie en goede kwaliteit.
24 March 2026
Karin
Rucphen
Goed en netjes werk geleverd. Personeel is vriendelijk, professioneel en denkt met je mee. Bedrijf levert goede services.
23 March 2026
Pauline
Sprundel
Tijdens de verkoop een gedegen advies gekregen en de nodige aandacht. Ook wanneer we meerdere keren een wijziging door wilden voeren of weer terugdraaien. Vanaf akkoord tot aan de installatie zijn we keurig op de hoogte gehouden. De installatie zelf ondanks het weer, verliep keurig netjes en in goed overleg. De installatie is piekfijn uitgevoerd en ook de schuifpui is keuring netjes geplaatst. Al met al top service en top kwaliteit. Zeker een aanrader.
22 March 2026
Ronald
Roosendaal
Bart Machielsen
Breda
Vakkundige monteurs, meedenkend en secuur.
Erik
SPRUNDEL
Onze tuinkamer is conform onze verwachtingen geïnstalleerd. Wij zijn er erg blij mee. Een mooiverlengstuk tussen onze woonkamer en tuin
Guus
Oudenbosch
Binnen een dag geplaatst, alles netjes gesloopt, afgevoerd, opgeruimd en nieuw kozijn geplaatst. De medewerkers zijn heel vriendelijk en vakkundig.
Jacques
Halsteren
Prima producten, prima installatie en follow-up
15 February 2026
Egbert
Breda
Prima mensen netjes gewerkt zeer tevreden over resultaat
14 February 2026
Ron Vermeulen