Werd tijdig over het later leveren van de auto gemeld. Chauffeur was representatief.
- Geen werkende laadpas meegeleverd, waardoor deze vanwege de beperkte actieradius de eerste dagen niet gebruikt kon worden - Auto heeft diverse beschadigingen aan de buitenkant
Keurig netjes optijd, aardige chauffeur
Eigenlijk zegt het bovenstaande al genoeg. Ik ben zeer correct te woord gestaan, eigenlijk altijd al als ik contact had met ACM. De chauffeur was prima op tijd en belde me ook ruim van tevoren wanneer hij precies zou arriveren.
doorlooptijd van selectie auto en ontvangst was prima
Netjes op tijd. Geen op- of aanmerkingen.
Dat zit hem in de chauffeur die hem kwam brengen. Nette en correcte man. Precies wat je zou moeten willen voor het afleveren van auto’s.
goede communicatie
Car is very clean
ik had om 16uur een afspraak en de chauffeur belde om 15.45 dat hij het niet ging redden. Vervolgens gaf hij aan uiterlijk 17uur daar te zijn maar ik heb om 16.55 zelf moeten bellen om te horen dat hij er pas rond 18uur zou zijn.. dit kan in mijn ogen echt niet
Accuraat en terzake kundig. Fijn zo goed geholpen te worden. Bedankt.
Netjes op tijd, duidelijke communicatie
Auto werd op tijd afgeleverd. Er werd van tevoren netjes gebeld met aankomsttijd.
Zeer snelle afhandeling.
Chauffeur belde dat hij later kwam ivm file. Dat was erg prettig.
Vriendelijke chauffeur, die netjes zijn werk deed.
Ik moet nu alweer naar de dealer voor onderhoud, o.a. een dimlicht zou kapot zijn.
Auto netjes en schoon afgeleverd.
De afspraak maken voor het leveren van de auto ging vlekkeloos. Chauffeur die de auto kwam brengen was ook uiterst bekwaam en deed zijn werk goed.