Alles was naar behoren, Chauffeur was zeer vriendelijk en vakbekwam als het over auto's gaat. Hij had tijdig gemeld dat hij later zou komen, kwam alsnog iets later. Dat vond ik toch minder.
Chauffeur was vriendelijk etc.
Alles netjes geregeld, niks op aan te merken.
De chauffeur was op tijd. De belettering is verwijderd.
De overdracht duurt wel even maar is niet anders dan begrijpelijk. Alles tot in de puntjes...bedankt
Chauffeur legde netjes alle stappen uit van de overdracht.
Uitgebreide check van de auto op schade
Medewerkers stonden mij telefonisch vriendelijk te woord en konden mij met mijn vragen helpen.
Fijne overdracht
Samen om de auto's heen gelopen en de checklist nagelopen. Handige app met checklist waar alles goed in verwerkt wordt en vervolgens na het zetten van de handtekeningen gelijk word verzonden.
Helder en duidelijk gecommuniceerd hoe het traject van levering zou gaan lopen.
Vincent die de auto bracht is gebleven tot de noodwagen er was en heet ervoor gezorgd dat er een nieuwe accu in de auto is gezet.
Afspraak plannen en communicatie was helder en vriendelijk
Goedemorgen Dhr. Swart, Ik lees zojuist de enquete die u heeft ingevuld en zie dat onze chauffeur helaas niet de procedure heeft aangehouden zoals wij gewend zijn bij aflevering. Hiervoor bied ik ons excuses aan, en ik zal onze HR manager vragen om onze chauffeur hierop aan te spreken. Mocht u nog vragen en of opmerkingen hebben dan hoor ik dat uiteraard graag. Ik ben bereikbaar via 0341369654 of via [email protected] Met vriendelijke groet, Jolanda van den Brink
Prima op tijd. Netjes geleverd.
Klein aandachtspunt;Geen kenteken in de auto, na telefonisch overleg zou een kopie worden opgestuurd. Heb ik twee keer over moeten bellen.
Goedemorgen Meneer Brouwer, bedankt voor het invullen van de enquête. Volgens mijn gegevens rijt u in de KJ-861-S, u geeft een ander kenteken aan in het onderwerp. Op het uitgifteformulier staat een foto met het kentekenbewijs er op, deze zou dus gewoon aanwezig moeten zijn. Graag kom ik in contact met u om dit te controleren. Met vriendelijke groet, Judith Rothengatter, ACM Fleetforce
nvt
Netjes op tijd geleverd
Auto kon beter schoongemaakt worden.
Goedemorgen Ilona, bedankt voor het invullen van de enquête. Jammer dat de auto niet goed schoon is gemaakt. Ik ga even contact met u zoeken om dit op te lossen. Met vriendelijke groet, Judith Rothengatter ACM Fleetforce
Alles prima geregeld.
Goedemorgen Roy, Bedankt voor je goede beoordeling! Erg leuk om te horen dat we het goed doen :) Over het verbeterpunt; de informatie van de tankpas. Wij regelen alleen de auto, voor informatie over de tankpas kun je terecht bij de wagenparkbeheerders. Ik wens je nog veel plezier en veilige kilometers toe!